Reklama

Jsem těhotná?

Gábina- pro Kač (Pá, 6. 4. 2007 - 17:04)

Děkuju za odpověď,hned v úterý,jestli nedostanu Ms se vydám k doktorce.Nevím jestli třeba nemá vliv na zpoždění taky to,že mi ten zub dlouho krvácel a udělala se mi velká krevní sraženina,kterou mi pak zubařka musela odstranit nebo to,že jsem byla darovat krev.Uvidíme,ještě jednou děkuju za tvojí odpověd.

Kačka - pro Gáb (Pá, 6. 4. 2007 - 14:04)

Tady by mělo platit pravidlo "všechno nebo nic" v období 2-3 týdny od početí. Já byla v době, kdy jsem byla už asi 2 týdny těhotná (a ještě jsem to nevěděla) na rentgenu zubů. Paní na rentgenu jsem sice upozorňovala, že bych teprve dnes či zítra měla dostat menstruaci, ale tvrdila mi že se nemám bát a dala mi ochrannou vestu - no ale stejně jsem pak byla strachy bez sebe. Ale na gyndě mi doktorka na kontrole taky s klidem řekla, že když těhotenství pokračuje, mimi je v pořádku. Měla by ses ale taky poradit HLAVNĚ s lékařem!

Eliška (Pá, 6. 4. 2007 - 13:04)

já vím, musím zachovat klidnou hlavu, ale dost špatně se to realizuje když pořád někde čtu, co to těm holkám děje. Napíšu ve středu co a jak a doufám, že přes Velikonoce se to moje tělo umoudří:)
Ahoj a díky

Gábina (Pá, 6. 4. 2007 - 13:04)

Ahojky,potřebovala bych radu prosím.Dnes je to 10dní,co jsem měla dostat MS,ale zatím nic.Strašně bych chtěla miminko,ale problém je v tom,že mi před necelými 3 týdny vytrhla zubařka zub,měla jsem s tím docela problémy a dost to bolelo,tak jsem do sebe cpala jeden Brufen za druhým a ted mám strach,že jestli jsem těhotná,mohla jsem nějak ublížit miminku. Nemáte s tím někdo zkušenosti prosím? Děkuju.Už jsem totiž dvakrát spontánně potratila a nechci to zažít znova.

Jana (Pá, 6. 4. 2007 - 12:04)

Eliško, moc držím palce! Snaž se být v klidu, hodně tekutin. Ještě jsem si uvědomila, že pár dní po vynechání MS jsem měla dost špatný den - z postele jsem málem lezla po 4, měla jsem teplotu, hlavu na rozpadnutí a břicho mě bolelo tak, že jsem myslela, že se mi roztrhne ... snažila jsem se proležet celý den s mokrým ručníkem na hlavě, jen jsem pila a na divnou pachuť v ústech mi manžel nosil okurky, nakládané kukuřičky a pomeranče. A protožě jsem už měla pozitivní test, tak jsem nebrala žádné léky. A druhý den jsem byla naprosto v pohodě. Drž se!

Eliška (Pá, 6. 4. 2007 - 10:04)

Jani, děkuju ti za podporu, jsem z toho trošku na nervy, protože to plánujeme už delší čas a teď když se zdá, že už, tak nevím, co je a bude. Dneska mě šíleně bolí břicho i záda jako při klasické MS, ale nekrvácím tolik. Vzala jsem si vložku, ale je to spíš krev s hlenem, je to takový divný. Ve středu jdu k doktorovi a zkusím udělat ještě testy. Bojím se a necítím se úplně v pohodě. To víš všechno prvně a kdyby to nevyšlo, tak budu zklamaná, jen doufám, že to nebude ňáký riziko. Když bych nebyla těhotná, tak to zkousnu víc než kdyby mi řekl, že jsem třeba potratila. UFff

Jana (Pá, 6. 4. 2007 - 09:04)

Eliško, taky jsem asi tak týden po vynechání MS a pozitivním testu lehce špinila - nebylo to klasické krvácení, ale špinění hnědavé barvy, jakoby na konci MS. Trvalo to tak 1 den a párkrát se mi to během prvních 2 měsíců těhotenství ještě zopakovalo, ale už jsem byla klidnější, protože jsem to spíš cítila jako "odplivnutí" dělohy (zvětšuje se přece a to musí být namáhavé). Musíš být trpělivá, pokud je těhotenství dobře založené, vydrží! Zkus se podívat na stránky www.porodnice.cz - je tam poradna a taky dobré články, já začínám 4. měsíc těhotenství (poprvé) a hodně jsem se tam dověděla! Hodně štěstí!

Eliška (Čt, 5. 4. 2007 - 21:04)

Ahoj,
jen se chci s některou z Vás případně poradit, než půjdu k doktorovi, pokud měla stejné problémy jako já.S manželem plánujeme miminko a už se zdálo, že nás ta událost konečně zasáhla. MS nepřišla, mam pravidelně za 28dní, a tak jsem hned udělala testy, které 2dny po sobě ukázaly 2 čárky. A dnes po týdnu vynechání MS jsem začla lehce krvácet a dost mě bolí v podbřišku a záda jako při obvyklém MS. Tak teď jsem dost nejistá, zda jsem nebo nejsem těhotná a nemůžu se dočkat návštěvy lékaře za pár dní. Měla jste někdo podobný problém?
Zatím díky

xyx (Čt, 8. 3. 2007 - 19:03)

děkuju jen doufam že všechno bude v pohodě a těhotna nebudu to by byla moje smrt v rodině....:(:(

Návštěvník (St, 7. 3. 2007 - 20:03)

V prvním týdnu to nezjistíš. Je možné, že na sobě cítíš hormonální změny, což by těhotenství mohlo napovídat, ale ani tvůj gynekolog to takhle brzo nezjistí. Píšu z vlastní zkušenosti.

xyx (St, 7. 3. 2007 - 20:03)

nevím jak poznat v prvním tydnu jestli jsem těhotna poradte mi prosím.. děkuju moc

lenka (Pá, 2. 3. 2007 - 16:03)

Pokud si zena udela tehotensky test za 3 tydny od posledniho nechraneneho styku a test bude pozitivni,pak neni co resit.Je to tehotenstvi.

Janka (Pá, 2. 3. 2007 - 07:03)

Ahoj Ando !Těhotenský test si můžeš zopakovat za dalších pár dnů, ale věř mi že na těh. test se můžeš spolehnout.Reaguje na zvýšenou hladinu těh. hormonu a to už zjistíš i týden po vynechání menzes. Raději běž ke svému gynekologovi a porad se . Nic lepšího udělat nemůžeš . Pa

Andrea (Čt, 1. 3. 2007 - 19:03)

Já ale slyšela od spousty lidí, že to tak není úplně pravda s tím těhotenským testem. A dělala jsem si úplně obyčejný za 30 kč.

k. (Čt, 1. 3. 2007 - 19:03)

Sice nejsem doktor ale vypadá to na samovolvý potrat. Tělo se vyčistilo a poradilo si samo.
Ps : kvalitní těhotenské testy nelžou !

Návštěvník (Čt, 1. 3. 2007 - 18:03)

Ahoj Lenko,

pohlavní styk jsem měla několikrát, samozřejmě nechráněný.

Lenka (St, 28. 2. 2007 - 23:02)

To Andrea: A jak jsi to v té době měla s pohlavním stykem? Vzhledem k té tekutině z bradavek bych se asi obrátila radši na gynekologa... :-/

Andrea (St, 28. 2. 2007 - 22:02)

Ahoj,

zajímalo by mne zda můžu být těhotná? Před 5 měsíci jsem přestala brát antikoncepci. Následné dva měsíce jsem dostala menstruaci v termínu. Další měsíc v 14 dní před očekávanou menstruací jsem měla bolesti v podbřišku, menstruaci jsem nedostala v termínu, ale po 14 dnech jsem začala špinit a trvalo to měsíc. Včera jsem si zmáčkla bradavku a objevila se tekutina ( u obou prsou )Dnes jsem si dělala gravitest a vyšel negativně, tak nevím zda je možné že jsem těhotná nebo ne. Děkuji za odpověď.

Andrea (St, 28. 2. 2007 - 22:02)

Ahoj,

zajímalo by mne zda můžu být těhotná? Před 5 měsíci jsem přestala brát antikoncepci. Následné dva měsíce jsem dostala menstruaci v termínu. Další měsíc v 14 dní před očekávanou menstruací jsem měla bolesti v podbřišku, menstruaci jsem nedostala v termínu, ale po 14 dnech jsem začala špinit a trvalo to měsíc. Včera jsem si zmáčkla bradavku a objevila se tekutina ( u obou prsou )Dnes jsem si dělala gravitest a vyšel negativně, tak nevím zda je možné že jsem těhotná nebo ne. Děkuji za odpověď.

Zdeněk2 (St, 28. 2. 2007 - 16:02)

Jestliže jsi brala pilulky pravidelně a neudělala jsi přestávku delší než 7 dnů, pak je to nejspolehlivější metoda antikoncepce a neměla by jsi otěhotnět ani v případě, kdyby do Tebe přítel všechno stříkl. Na druhé straně čert, v tomto případě spermie, nikdy nespí, a jsou i (nepříliš časté) případy, že děvčata musí jít na potrat, i když pilulky řádně užívají.

Reklama

Přidat komentář