Reklama

Jsem těhotná?

Petra (Ne, 5. 8. 2007 - 22:08)

To je práwě to nejhorší co newím ale zjistili jsme to až po úplném konci to první prasknutí jsem trochu cítila, ale to další už ne jakou příčinou většinou kondom praská??

Návštěvník (Ne, 5. 8. 2007 - 19:08)

Mila Petro, sance tu je, ale zavisi to na tom, kdy vam praskl kondom. Bylo by faj zjistit, proc vam praska.

Petra (Ne, 5. 8. 2007 - 17:08)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat spřítelem jsem měla pohlavní styk a praskl nám kondom a to už 2x jaká je pravděpodobnost otěhotnění??prášky neberu Děkuji za odpověd

sexy-wings (Ne, 5. 8. 2007 - 10:08)

Pavla : Ahoj, hele já ho mám pořád. Celej rok. Někdy to způsobujou kalhotky, někdy je to z vody nebo z tepla...nebo si mohla od přítele chytit nějakou kvasinku, která se dá lehce zahnat čípkama on gynekoložky. Já to mám rodový, protože moje mátio a i babička to měly v mym věku taky pořád. Už to neřešin i když je to nepřijemný.....
Každopádně jestli to u tebe normální není a ren výtoh dost zapáchá, tak si dojdi na tu gyndu pro ty čípny a bude to ok;) ať to nezanedbáš;)

pavla (Ne, 5. 8. 2007 - 09:08)

ahoj chci se zeptat:uz nekolik dni mam jako kasi husty byly a nepruhledny vytok,jakto??diky moc

pavla (Ne, 5. 8. 2007 - 09:08)

ahoj chci se zeptat:uz nekolik dni mam jako kasi husty byly a nepruhledny vytok,jakto??diky moc

sexy-wings (Pá, 3. 8. 2007 - 20:08)

Ahoj, chci se zeptat. Moje máma má podvázané vaječníky, ale měla zánět. od té doby se jí zvětšila prsa, po ránu je jí špatně, bolí jí hlava a tak. Byla na gyndě a doktorka řekla že má zvětšenou dělohu a vidí tam dva váčky,tak že by to mohl být 5.týden těhotenství dvojčat. Vzala jí krev, ale v laborce jí řekli že je to negativní. Dnes sme udělali gravitest a ten byl taky negativní. Co myslíte že to znamená, ta zvětšená děloha, ty dva váčky a to "špatně" po ránu????Na miminko nemyslela, tak se domnívám že nějaké fiktivní těhotenství by to být nemělo. Je jí 38let a má již 3 děti (já 19 a dvojčata 10let)
Děkuji moc za odpověď Terka

aneta (Pá, 3. 8. 2007 - 12:08)

ahoj jiz dva dny me boli v podbrisku a obcas malinko ledviny..mam se bat ze jsem tehotna?a to ja nechci!!!menstruaci mam dostat az za patnact dni..taky bych se chtela zeptat,kdyz sme se pred ctyr dnema milovali s kondomem a bylo to hlubsi nez obvykle.vubec me to nebolelo ale po skonceni bylo na kondomu trochu krve.den na to me zacal bolet ten podbrisek.co to znamena? nebylo to prvni milovani.diky moc

katka (So, 21. 7. 2007 - 10:07)

tak test jsem si delala ode dne ocekavane menstruace cili vcera a byl negativni,dnes to na me asi prislo,je trochu lip,ale stejne se motam a citim se slabe

Jana (Pá, 20. 7. 2007 - 14:07)

Ahoj holky, ja mela taky priznaky, testovala jsem se a negativni, pak prosel termin MS, nic a test uz byl pak pozitivni! Sice to skoncilo potratem, ale priznaky jsem mela stejny!! Tak hodne stesti, at vam to vyjde!

Lucka (Pá, 20. 7. 2007 - 11:07)

Katko, jak jsem četla názory jiných tak si myslím že je přesnější počkat až když se opozdí MS. Dříve jsou testy neprůkazné i když jsou vysoce citlivé. Jinak přízanky mám stejné ataky čekám jeslti jsem těhotná. Moc si to přeju. Test taky negativní, ale už vím že jsem to testovala brzo. každopádné příznak to být můžou.

Katka (Čt, 19. 7. 2007 - 16:07)

Dobrý den,mám dotaz.Již přes týden pocituji mírné bolesti v podbřišku,trošku bolely i záda,prsa se mi zdají citlivější a při stisknutí bradavky mi vytéká tekutina podobná mat. mléku.Břicho mám nafouklé,menstruaci mam dostat az za dva dny,je možné že bych byla těhotná? Test jsem si dělala-vyšel negativní,nebo si ho mám udělat az ode dne očekávané menstruace? díky

Eva (Út, 10. 7. 2007 - 20:07)

Lucko,přesně jak píše Jita, jen - a to nechci strašit, když ještě ani není potvrzené těhotenství, pozor na mimoděložní těhotenství, to právě vajíčko zůstane ve vejcovodu, ale takhle brzo by to určitě nebolelo! Spíš to bude ta ovulace.

Eva (Út, 10. 7. 2007 - 20:07)

Zemana,trochu ti vylepším znalosti jo? Spermie se nemusí provrtávat nikam břichem, ano je to sice nepravděpodobné, ale i panna může otěhotnět, je tam totiž malá dírka víš ! :-)))

Lucka (Út, 10. 7. 2007 - 11:07)

Jíťo, děkuji za odpověď. Tentokrát (včera) byla ta bolest větší než jindy. tak jsem se trochu vylekala. Taky jsem druhý den po milování měla průsvtný hlenovitý výtok, ale spermie to už nebyly ty jsou bílé. Tak jsem měla radost ale takhle si jistá vůbec nejsem. Děkuji. Hezký den.

Jita (Út, 10. 7. 2007 - 11:07)

Lucko, bud v klidu, 3 dny po oplodneni se vajicko rozdeluje na dalsi bunky a neroste. Tak, aby se neprotlacilo vejcovodem, by z nej uz musel byt dost velky zarodek, coz par tydnu trva. Ta bolest na vajecniku by mohla znamenat tehotenstvi, ale na druhe strane i ovulaci, coz bude pravdepodobnejsi. Mel by bolet vajecnik, z ktereho je vajicko uvolnuje. Normalne se to kazdy mesic strida, ale je mozne, ze u tebe dela "vsechnu praci" jeden a obcas zaskoci ten druhy:-)

Patricie (Út, 10. 7. 2007 - 10:07)

Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda-li muzu byt tehotna, kdyz jsme se s partnerem mazlili, ja jsem byla naha, on ve spodnim pradle. Lezeli jsme na sobe a on na me vystrikl sperma. Penis ale nebyl v moji vagine ... Je mozne, ze by se tam "nejak" dostalo a ja otehotnela (steklo k vagine)?

Je mozne, ze bych z toho mohla otehotnet? Nechci byt tehotna, ale nevim, jestli se mam bat ... :-((

Moc dekuju!

Lucka (Út, 10. 7. 2007 - 09:07)

Ahoj,chci se poradit nebo spíš uklidnit. Chceme miminko a taky jsme se proto před 3 dny milovali bez ochrany ale bylo to 2 dny před ovulací. Teď mě bolí na pravé straně co je vaječník ale trochu víc ke středu břicha. Je možné že došlo k oplodnění a oplodněné vajíčko které mezitím minimálně narostlo se nemůže protlačit vejcovodem? Obvykle na této straně při ovulaci mám bolesti na druhém vaječníku ne. Můžu být těhotná nebo je to znamení že k oplodnění nedošlo? V literatuře uvádí, že k oplodnění může dojít i když je pohl. styk 72 hodin před ovulací. Myslíte že to vyšlo? díky za odpověď. Lucka
Ps: test si samozřejmě udělám až za 3 týdny, tedy pokud to nedostanu v termínu

Zeman (Po, 9. 7. 2007 - 20:07)

Tak jasně psala, že je ještě panna a že se jí vystříkal na břicho, tak jedině, že by se provrtali břichem do dělohy a k vaječníkům. A tloustneš, protože pořád jíš a máš chuťě.

Katynka (Po, 9. 7. 2007 - 20:07)

Mockrát Ti děkuji za odpověd

Reklama

Přidat komentář