Reklama

Malá prsa

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

236211511 ICQ :) Nechci to tady zaplácat !!!

lucie (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Tak já to mám naopak,mně srdce říká smiř se s tím,kdežto rozum prostě nechce.Divný,co? Jedno malé,jedno velké?Hmm,není špatnej nápad:-)) Můžu se zeptat kolik ti je,xxcd?

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

No spíš, pokud takto, tak problém je, že rozum říká smířit se, ale srdce to nechápe :) Ale i srdce to pochopí, neboj se !!! A snad to nedospěje tak daleko, že si ženy budou dělat jedno malé, jedno velké !!! :) Zalíbit se vzhledově totiž všem je nereálné a to nejen u lidí ...

Georges (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Vezmeme si priklad ze soucasnosti - Jenifer Lopez. Na hrudniku toho nejak zvlast nepobrala a zadek ma jak autobus. Presto je jednim z nejvetsich zenskych sexsymbolu posledniho desetileti. Podle obecne teorie "Muzi preferuji velka prsa" by asi moc sanci ve srovnani s jinyma nemela. Ale spis opak je pravdou, takze ty prsa asi nebudou zas tak dulezity. Mne osobne je dost nesympaticka, ale musim uznat, ze urcity sex-appeal ma a asi maloktery chlap by rekl : "Ne, tu nechci, najdu si nejakou s vetsima prsama". (Samozrejme, kazdy ma svoji favoritku, kterou by bral radsi nez JLo. Myslel jsem to spis jako priklad toho, ze asi maloktereho muze by to odradilo, nebo by mu to nejak vyrazne vadilo)

lucie (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Hmm,vážit si sebe.To je to nejdůležitějsí,já vím.No myslela jsem to tak,že třeba srdce říká prostě se s tím smiř,kdežto rozum zas jak bys mohla,to přece nejde.Já nevím,jestli sis četl mou předchozí diskuzi.

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Teď nerozumím Lucinko ... Prostě si sebe važ !!!

lucie (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Děkuju.Myslet do hloubky? A co když srdce chce,ale rozum ne.Co když srdce chce něco jiného než rozum?

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Jsi na dobré cestě být spokojená sama se sebou ... A pokud si vše uvědomíš, tak věř, že sebe přesvědčíš lépe, než druhé (blbce) ... Jen to chce myslet do hloubky ...

lucie (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Ono už jen to si to uvědomit dá pěknou fušku...ale máš pravdu,vím to moc dobře.Ale vážně je to těžké se s nějakýma věcma smířit,těžké je na tom to přesvědčit sám sebe ne ty ostatní...

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 16:12)

Není to težké, pokud si uvědomíš důležité věci a naopak těmi nedůležitými, jako je např. omezené okolí bez hlubšího chápání se nenecháš svazovat !!!

Lucie (So, 9. 12. 2006 - 15:12)

xxcd: fajn názor.Tohle je moje řeč.Eliška neví,co povídá.Ale každej jsme svého štěstí strůjcem,že? Takže nikoho odsuzovat nebudem.Nejlepší je smířit se s tím,jak nás příroda udělala a co nám nadělila...i když někdy je to hodně těžký:-(

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 15:12)

Ať tak, nebo tak ... Po bitvě je každý generál Eliško, že ? ... Vážně zapomeňte na plastiky (pokud se nejedná o něco zdravotního např. oči) a snažte se hlavně prosím pochopit, že je velká škoda mít takové kopmplexy. Hodnota dívky a ani její přitažlivost se nezakládá na těchto věcech. A jít Eliško na plastiku je mnohem jednoduší, než se pochopit a mít rád takový, jaký jsem a i pochopit, že mé správné okolí mě netřídí podle ňader. Jinak umělá prsa nejsou nic hezkého, ať jsou designově sebelepší. Pořád je to na komplex dle mě náplast, ale ne lék !!!

Romana (Pá, 8. 12. 2006 - 18:12)

Eliška je sama pipka, riskantni to je. ovšem ona si to nepřipustila a ted je frajerka, že má umělý kozy...!...

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 17:12)

Eliška: Můžu se zeptat kolik ti je? Že tady valíš takový názory. Ať si každej dělá co chce....a říkat zakomplexovaným holkám,že jsou slepičky nebo husičky,partyzánky nebo pipky,to teda sorry!! Každej človíček má na plastiku prsů jinej názor.Já mám třeba takovej,že si myslím,že je to velkej zásah do organismu člověka.A i když jsem zrovna ta zakomplexovaná,jak říkáš,nikdy bych na plastiku nešla.Než tam mít umělý(no jak tomu říct)balóny,tak to radši něco malýho,ale svýho.Tak pro příště koukej vážit slova,jo? Jo a Evce děkuju za podporu:-)) Jsi fajn holčina.Přeju hodně štěstíčka!!! I vám všem.

Návštěvník (Pá, 8. 12. 2006 - 16:12)

Tak přece vůli tomu že tady holky brečí, není důvod neříct svůj názor... Když se někomu líbí velký, tak ať se vyjádří, že. Kdyby tady každý preferoval malý, tak by to bylo podezřelý :-)

Eliska (Pá, 8. 12. 2006 - 16:12)

To me fascinuje, kdyz tu holky breci, jak jim nevyrostly prsa v puberte a pak sem par chlapu napise, jak maji radi vetsi prsa a dal napise nejakej pikolik, ze ma rad spis mensi prsa, tak max. 3. ;-) Co by za to ty zamindrakovany holky daly, kdyby mely c. 3 nebo 2 nebo 1,5 nebo dokonce i 1. Aspon je videt prurez populaci. Chlapi mluvi o KOZE (a to doslova) a holky o VOZE.
Na plastiky se chodi, kdyz prsa fakt nejsou. Ta co ma dvojky to muze udelat bud jen z hlouposti nebo kvuli tvaru. Kdyz sedi pouze A70 ci A75 a jeste s pushup, tak je jasne, ktera bije.
A fnukat, ze nemam penize, je asi takove jako fnukat, ze mam mindrak. Proste kazdy si poradi jak umi. Pretrasat ovsem, jak je to riskantni a skodlive a povrchni jen proto, ze si to nemuzu financne dovolit a tak to zhatim, je na urovni upipane pubertalni slepicky.
Ja se k tomu vyjadruju z pozice te, ze jsem z toho kdysi taky mela mindrak a protoze me to uz nebavilo, tak jsem se rozhodla to vyresit. A dnes, kdyz ctu podobne diskuse, tak me vytaci takove pipky jako ty Evo, ktere odrazuji ostatni a pritom samy nevi o cem mluvi. Ja jsem taky byla mlada a netusila presne do ceho jdu. Ale nastesti jsem nenarazila na nejakou takovou partyzanku jako ty a nasla jsem naopak spoustu holek, co byly spokojene se silikony a pomohly mi se spravne rozhodnout a dnes po 5ti letech a 1 odkojenym diteti lituju spis jen toho, ze jsem to neudelala mnohem driv.

Ondon (Pá, 8. 12. 2006 - 14:12)

Myslím, že to, že chlapi mají většinou rádi velký prsa, je mediálně vytvořená chiméra. Není to pravda.
Mě se líbí spíš menší prsa tak max. 3, ale nejlépe tak 1 nebo 2. Mám rád asijký typy holek, menší se sexy mladistvou postavičkou :-)

Evka (Pá, 8. 12. 2006 - 14:12)

Eliško, ty jsi vadná,ne?Asi sama ten problém nemáš, když se na to díváš takhle.Podle toho, co píšeš, mi připadá, že nemáš absolutně žádný přehled.Neznáš mě, tak o mě nemůžeš říkat, že jsem husička.Víš, on ten problém s prsama vzniká už v pubertě, kdy se ti pubertální spolužáci smějí.Některým prsa vyrostou, některým, např. mě, nevyrostly.
A nechápu, co to tady kvákáš za nesmysly-peníze-jak už psala Viktorie.Já na tu plastiku bohužel nemám.Doted jsem studovala a teprve ted pracuju.A můj plat mi nemůže stačit pomalu ani na jídlo.Platím rodičům za bydlení, k tomu potřebuješ nějaké osobní věci a nic mi nezbyde.Takže ty "trapné" výmluvy, jak píšeš, mají něco do sebe.Ale ty asi patříš do kategorie těch, co mají peněz nadbytek.
A k tomu, co jsem radila Lucii, tak co jiného chceš poradit, než že to překonat?Já ten svůj mindrák překonala a ona bude muset taky.Máš pravdu, sex dělá člověk pro radost, ale pokud ona to nedokáže překonat, tak nic jiného, než mu začít důvěřovat, ji pro začátek nezbyde.Já si to poprvé taky neužila a myslela na svoje prsa, ale pak jsem mu důvěřovala ten sex pro radost opravdu dělala.
Takže když tomu vůbec nerozumíš, tak se ani laskavě k tomu tématu nevyjadřuj.

Eliska (Pá, 8. 12. 2006 - 13:12)

No Viktorie, ono kdyz to vezmes statisticky, ktera vsechna kriteria musi muzi splnovat, abysme mely my zajem a zustaly s nimi a budes se muset pohybovat jen v rozsahu tech, kteri maji rady mala prsa, protoze ty jsi plocha, tak uz ti k vybirani moc moznosti nezbyde. Tak proc neudelat neco, co ti ten vyber rozsiri a jeste se budes citit lip. Pokud je zena smirena s tim, ze bude trosku "hendikepovana" a ze to musi "dohonit" jinde a postavi se k tomu vecne a houzevnate, tak proc ne. To ovsem neni pripad techto zamindrakovanych holek, co si porad stezuji, jak se stydi vysvleci. Tim padem otravuji dva nedostatky, nejen zadna prsa, ale jeste sebevedomi na bodu mrazu, coz je mozna jeste horsi.

Nic neni bez rizika, ale myslim, ze porod je z hlediska zdravotniho mnohem rizikovejsi, jak pro zenu, tak pro dite. A podstupuje to skoro kazda. Je to snad vic legitimni, jen proto, ze to spolecnost prijima jako neco bezneho nebo to vyjde nastejno, protoze cilem je, aby se splnila touha te dane zeny.

Victoria (Pá, 8. 12. 2006 - 12:12)

Eliška: Nejsem sice chlap ani lesba, ale z čistě estetického hlediska se mi taky víc líbí větší prsa. Nesmí být zase moc velká, ale s těmi svými jsem spokojená. Nemyslím si ale, že by holky s malými prsy musely nutně svůj problém řešit plastikou. I malá prsa můžou vypadat dobře, nejdůležitější je líbit se sama sobě taková, jaká jsem. To s penězi mi nepřipadá jako výmluva, vážně si myslíš, že pokladní v supermarketu, která bere třeba 10 000 Kč hrubého nebo ještě míň, si ze svého platu může na plastickou operaci ušetřit? Jedině snad pokud má bohatého sponzora, ale toho taky každá nemá.

Reklama

Přidat komentář