Reklama

Malá prsa

Janík (Ne, 10. 12. 2006 - 21:12)

xxcd:
Nezlob se na mě, ale neumíš vůbec číst ani mezi řádky, jestli není na co reagovat, tak je to s tebou docela dost špatné...
Vidím, že co se týká tebe, tak si vůbec neumíš obhajovat, napíšeš tu pár frází a jednoduchých vět. Že by tu nebylo k čemu, nebo na co reagovat, tak to není pravda... Ty se jen normálně bojíš, protože co se týká tebe, tak rychle přecházíš někam úplně jinam, to jsi takový srab? U mě jsi v tom případě úplně prohrál....
Nic co jsem naspal nechápeš a jen se neustále utvrzuješ jak jsi svůj a neměníš názory a jak jsi dobrý. Jo to beru, ale tak mi řekni proč s tebou na dost i diskusích další lidé nesouhlasí a říká se o tobě, že se akorát snažíš rozeštvat diskusi. Proč to teda ti lidé píšou, proč je k tomu něco vede....Asi to bude právě tím tvým zvláštním názorem, který opravdu vypadá jako od starého chlapa, co tě k tomu vede a proč jseš najednou na tolika diskusích a specielně jen na určitých. Otázka, co tě sem vlastně přivedlo? Mě sem přivedly zdravotní potíže a pak jsem se jen podíval ze zvědavosti na nějaké téma a dostal jsem se až sem. Tebe jsem zaregistroval už na mnoha diskusích a to se na mě nezlob, ale třeba tvá diskuse na "Agresivita dnešních důchodců", tam jsi se docela dost předvedl, už jen připomínky ve tvém věku na obhajobu důchodců, když tam šlo o problémy mladé holky, tak to mluví za sebe.
Ještě tam taky exsceloval jakýsi Gypsi, některé příspěvky byly podobné jako tvé a Gypsimu pokud se nemýlím bylo asi 50let a tobě 22let...tak mi prosím napiš jak ve tvém věku, můžeš psát jako starej člověk.
A nepiš mi, že k tomu není co dodat, pokud to uděláš nebo napíšeš jen pár slovy, tak to svědčí o tom, že se opravdu bojíš něco naspat.
Fakt jsi mě zklamal, je to docela bída, promiň....

xxcd (Ne, 10. 12. 2006 - 18:12)

Jsem klasik, hlavně po ránu :)

Lucie (Ne, 10. 12. 2006 - 17:12)

xxcd: Teda ty tu zas válíš...:-)

xxcd (Ne, 10. 12. 2006 - 16:12)

Vůbec mě neznáš :) Jinak tady diskutuji, ne si obhajuji za každou cenu názor ... Jinak vážně tady nechci zabírat prostor, který je spíš vyhrazen jinému tématu ... A neprosím Tě o výchovu, i když to myslíš dobře ... v 75% se pleteš, ale to je vpořádku ... Já Tvé vnímání mé osoby neovlivním ... Jinak se nijak nezlobím, to ne, ale není na co reagovat ... Dost to komplikuješ Janíku a plaveš v tom, i v tom, jaký já jsem ... Ale vpořádku, každý se může jakkoliv projevit ... Měj se prima ... Udělal sis o mě svůj názor a ten Ti brát nebudu ... A důrazně upozorňuji, že názory druhých respektuji a nikdy nikomu nic nevnucuji !!! :)

Janík (Ne, 10. 12. 2006 - 14:12)

Milý xxcd, tak jsem se sem dostal později, prostě mi to nevyšlo dřív. Víš, ale promiň, vůbec nic jsi nepochopil a jen jsi si z toho vzal, že Tě chci předělávat, to není pravda, jen Tě otevřeně a bez nějakého zaobalování chci upozornit na jisté chyby, které v těch příspěvcích děláš. Zřejmně nemáš sebereflexi, ale tak snad na to jednou přijdeš. To že Ti to tu takhle píšu, není proto, abych Tě nějak napadal a ubližoval Ti, to v žádném případě, měl bych jen radost, kdyby jsi se nad tím, co píšu a tím co jsi psal ty, se trošku zamyslel a srovnal, zda to či ono by nemohlo být i jinak, než jsi nejprve myslel. Možná, že to vypadá a i podle některých slov, které mám přímo na tebe, to asi určitě chápeš, že to je celé jen proti tvé osobě a že tě chci nějak předělávat. Začínám tu ale vidět právě problém, který je Tvůj, je ta bolístka, nikdo se nesmí dotknout toho, co ty právě myslíš, říkáš a je tvůj názor, i kdyby byl nesprávný, protože ty si myslíš, že je jen ten nejsprávnější a nikdo ti to nesmí brát....snad si ho umíš obhájit,ale spravedlivě. Již ta demonstrace o té kouli je dost zajímavá a svědčí o tvém myšlení a názorech. Zcela nechápeš a nechceš připustit, že by někdo mohl mít jiný názor, než ty, protože ten tvůj je ten nejlepší a všechny rady co tu dáváš jsou a budou jen ty správné, ty si to přeci myslíš, že je to správné.
Ano, myslet si to můžeš, to je tvé právo, ale nechtěj to vnutit ostatním, jen proto, že jsi svůj. Ano jsi svůj, to už jsi tady mockrát řekl a dokonce předvedl. Ano, zůstaň svůj, když ti to dělá dobře, ale nemysli si, že to děláš dobře a že když se někam vždy přikloníš a to je většinou jen na určitou stranu, kterou jsi si vybral za svou, ta je, ale vždy stejná a je jen na tu stranu, kde cítíš za vhodné se projevit.
Promiň, ale jak jsem už měl možnost si všimnout na ostatních diskusích, tak je to vždy stejné a je vidět, že máš nějaký problém, který tě právě žene na tu určitou stranu a né na tu druhou, proč je na snadě......
Ano je mi jasné, že se Ti to nelíbí, že Ti to tu takhle říkám, máš pocit, že se Tě nějak snažím předělat. Ne, nechci Tě z gruntu předělat, jsi dost chytrý, v tom není problém, jen začni víc přemýšlet, než začneš něco někomu psát, já Tě nechci předělávat, ale jen se snažím tě usměrnit, v tom snad poznáš rozdíl, nebo ne?
Mám dojem, že jak se někdo začne zabývat přímo tebou, tak najednou Ti dojdou argumenty a nějak píšeš odpověď jen kusou. Vůbec se ndovedeš obhájit, to také o něčem svědčí.....
Slíbil jsi mi tady diskusi, proč nejde diskuse o tobě,jsi přece silný, chytrý a svůj, tak v čem je problém??
Klidně zkus psát o mě, já to klidně snesu, mě to nevadí. Můžeš psát jak jsem psychicky labilní a nevyrovnaný a tak podobně, dávám Ti volnou ruku, ale věřím, že to nedokážeš a budeš se vymlouvat na to, že je to pod Tvou úrověň či něco podobného. Tak, že teda ani od tebe nečekám, že mi k tomu něco zajímavého a delšího napíšeš.
Docela mě mrzí, že tu takto zabíraáme prostor pro tu původní diskusi, ale už je to tak.
Víš, já bych moc rád sdílel ten Tvůj názor a psal stejně jako ty, ale je to málo kdy, že by jsi měl takový názor jako já, já už znám spoustu věcí právě zdruhé strany a tak to nejde brát Tvé názory, které cítím být v tu chvíli mimo, je to jako by jsi přímo oslovoval mě, když to říkáš zde, těm dívkám, aspoň to by jsi mohl pochopit, že to co jim říkáš, byť s dobrým úmyslem, není v tu chvíli příjemné, to co jim říkáš oni rozumově vědí, ale nějak se s tím neumějí vypořádat vnitřně a to je právě ten problém.
Tak, že prosím Tebe, nepovažuj to co jsem tu naspal, že je proti Tobě, fakt to není proti Tobě, i když se to může zdát, je to jen, aby jsi se nad tím zamyslel a případně pokud budeš tak moudrý, s tím zkoušel něco udělat, ale nikdo, ani já Tě k tomu nenutím, stejně ba jsi se nenechal, což je dobře, jen to rozvaž.
V podstatě tě mám rád, možná kdybychom si mohli popovídat osobně, tak bychom se i dosti shodli,nejsem takový lidojed, jak by Ti z mého psaní mohlo vyznít.
Tak s hezkým pozdravem a milým úsměvem, Tě zdraví Janík.

xxcd (Ne, 10. 12. 2006 - 00:12)

Čekal jsem jen, že příjdeš s něčím novým a nic ...

Janík (Ne, 10. 12. 2006 - 00:12)

xxcd,Přede mnou a Tebou je krychle, Tvůj názor je, že je kulatá. Můj nazor je, že je hranatá. Můj názor je správný a pravdivý absolutně. Nemám snad pravdu? Zbytek dopoledne. Jo, ale myslel jsem, že jsi větší formát, mluvil jsi o diskusi, nějak to nevypadá....

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 23:12)

Janíku ... Před Tebou a mnou bude koule. Tvůj názor je, že je hranatá. Můj názor, že je kulatá. Můj názor je pravdivý absolutně. To jen k Tvému prvnímu odstavci. V ostatním všem už se mě snažíš jaksi předělat a ... Prostě nebudu tady zabírat místo slohovými pracemi ... Z Tebe mluví na jednu stranu dobré srdce, na jednu možná Tvé problémy a nějak se to hadá za účelem mě říci, jaký mám být ...

Janík (So, 9. 12. 2006 - 23:12)

xxcd, ano vycházíš z toho, že co je správné a co si myslíš,že je...
Jak víš, že to je zrovna správné, jsi si tím jistý, podle čeho to soudíš?
Správný může být jeden názor, z jednoho pohledu a správný zrovna tak může být jiný opačný názor z pohledu jiného, tak kde je ten správný, ten tvůj nebo můj, nebo jiný?
Tady bych byl asi trochu opatrnější co je správné.... tak, kde bereš tu skoro bych až řekl, (drzou) jistotu, že zrovna tvůj názor je ten spráný, to jen tvůj pohled, pohled na to se může zdát být správný, názor už né.
Je vidět, že jsi zcela nepochopil, to co jsem ti tu psal.....nestačí jen někomu(nemusíš to na mě demonstrovat, když to neumíš)říci ano Jsi malého vzrůstu, máš problém!!!Je ti lépe, změní se něco???........
Ano ty dívky potřebují otevřít oči, to máš pravdu, ale trochu jiným způsobem. Víš, ono to máš asi tak, když nemáš rakovinu a nevíš co to je a co to s tím člověkem dělá, tak asi mu jen nebude stačit říkat "to nic není , z toho si nic nedělej, to zvládneš, přeci jsi chlap a ty to dokážeš"
Ten člověk má v první řadě veliký strach co s ním bude, jaký to bude mít průběh, nebude to moc bolet, pokud už to nebolí, zrekapituluje svůj život a přehodnotí své priority, ale pořád bude vystresovaný a psychika bude pro jeho léčbu, to nejdůležitější.
Jen tvé politování a chlácholení mu nepomůže, to jsou všechno věci, které on ví sám, ty ho tím maximálně přivedeš jen k pláči, když si uvědomí jaký je chudák a má najednou být ten silný chlap, co to zvládne. Ano, asi v tu chvíli i ten veliký chlap, bude hodně malý.
Tady by asi bylo potřeba trochu jinou a spíše psychologickou pomoc, toho kdo v takové situaci umí správně pomoci. To, ale není asi zrovna tvá parketa, to se na mě nezlob, nebo mi zase budeš tvrdit jak jsi v tom zkušený..... Jo leda, že by jsi zrovna studoval psychologii, tak to potom promiň, hluboká poklona....
Je vidět, že pořád jen používáš, ty své naučené teorie, co by asi bylo správné a co si myslíš, že by bylo správné, tedy ty si myslíš to je správné, ale ......
Ano, těm dívkám je potřeba srozumitelně pomoci, proto tu píší, to snad ví každý, jen trochu rozumný, ale to by mělo vypadat trochu jinak, než je jen povzbudit a politovat. Dokut jim nebudeš rozumět a nepochopíš jak se cítí a budeš je brát jen jako, že je ti jich líto, že se s tím stresují, že jim budeš dokola vysvětlovat, že se nemají stresovat, tak to jim teda nepomůže.
Ano, ty říkáš, že jsi spokojený, máš kamarády, dívku, nic ti nechybí, tak jak pak chceš někomu vysvětlovat, že nemá mít problém, když si sám nedovedeš představit, jaký pocit to je, mít takový problém.
Ano můžeš jim to říkat, do doby, kdy nenarazí na někoho a takových lidí tu je dost, že jí dá zase najevo, že je s ní něco v nepořádku.... jak myslíš, že jí ta tvá podpora pomůže?
Prosím tebe, jsi asi dost chytrej kluk, nemám o tobě pochybnosti, to né, ale zkus trochu ubrat z té své, řekl bych až samolibosti, jak to všechno víš a znáš a umíš všem poradit a to je jen to správné.

Zkus se trochu zamyslet nad tím, co jsem ti psal v 9. 12. 2006 20:09:01.
Chce se nejdřív ztotožnit s tím člověkem, co má ten problém, to znamená pochopit a poznat pocity jaké to je, pro toho člověka v daném okamžiku, když to poznáš, tak možná budeš mít jiný a zdravý názor, jak z toho problému(možná to ani nemusí být potom takový problém)toho člověka vyvézt. Budešli to umět, udělej to, pokud usoudíš, že je to náročné, nedělej to a nech to jiným odborníkům, psycholog si s tím poradí lépe, má empatii větší než ty.
Tobě se to zdá, že to nemusí být problém pro ty holky, ale pro někoho, kdo není tak psychicky silný, záleží i na rodině, to může být celoživotní problém, nebo si pak nabalí kluka, který je pěknej idiot, jen proto, že on s ní zrovna bude chtít chodit...V tu chvíli mu to třeba nebude vadit, che si jen užít, ale pak mu to bude vadit, že tam nic nemá a to bude asi velký problém, to by asi položilo i (koně), doufám, že víš co tím myslím?
Je to strašně citlivé téma, to mi věř a pro ty holky moc velký problém, dokud se sami nepřesvědčí, že se s tím dá normálě žít, ale to není fakt jednoduché.
Ano, taky bych byl moc rád, kdyby si z toho nic nedělaly, moc bych jim přál fajn partnera a pohodový život, to teda jo a ze srdce.
Víš, zkus si třeba představit, že by jsi se najednou probudil a zjistil, že jsi na kluky, myslíš si, že by jsi se s tím tak jednoduše vyrovnal a že by ti stačilo, že by ti říkali to nic, no jsi jiný, zůstaň kým teď jsi, nic s tím nedělej.... Tak myslím, že by jsi to asi taky těžko rozdýchával, to by bylo dosti těžké břemeno!!!....

Mě fakt nemusíš pomáhat, neboj já už nevyrostu, jsem s tím smířenej, co mi zbývá, no přeci se k vůli tomu nebudu na staré koleno trápit, beru to jak to přišlo. No ale přeci jen vím, co to je a jaké to bylo, tak proto já vím, jaké to je, nebýt tím co pro ostatní je běžné, snad normálí, vím jaké jsou u toho pocity, když ti to někdo řekne neomaleně, chce si tebe jen udělat srandu, takvých lidí je dost i dneska to někdo zkusí, ale marně, už na to nereaguji, mám své výhody, někteří tě chtějí jen urazit.
Jo, ale k tomu musíš dospět sám, poznat, co je a co není důležité.
Takových rad jako tu udílíš ty, jsem si vysechl moc a nikdo mi tím nikdy nepomohl, akorád mě tím našval, když mi vysvětloval , jak to není problém, jak je to jednoduché. Nikdo z nich neměl potuchy, co já cítím a co mi to přináší v životě za nesnáze, jen to bagatelizovali, musel jsem se s tím porvat sám a všem ukázat, že já taky něco umím, zatím co ti druzí větší a bez problémů to vždy měli mnohem jednoduší, asi jako ty....Tak, že vůbec nevíš co to je, jen máš pocit, že je to správné... ale samaritán moc nepomůže, jo ale budeš vypadat zase jako dobrý člověk, možná že to někdo ocení.
Doufám, že jsem to pro tebe naspal srozumitelně a že jsi už pochopil, proč ti to píšu, nejsou vždy takové rady příjemné, tomu komu pomáháš, uvědom si to, z téhle strany to přeci neznáš, nebo jo??? Ahoj

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 21:12)

Oki Janíku, povím Ti to: "Jsi malého vzrůstu, máš problém !!!" (Dle Tebe) Je Ti lépe, změní to něco !? Ty nechápeš, že ty dívky potřebují spíš otevřít trochu oči a navést k tomu, aby pochopily, že malé ňadra nejsou problém, tak jako malý vzrůst. Jinak se nezlob, ale na dotaz, kolik jsem měl dívek, abys pak mohl na základě čísla usoudit, zda jsem zkušený, Ti neodpovím ... Je vidět, že Tě trápí Tvůj stav, ale já Ti nepomůžu (Ty totiž asi ani nechceš a kdybych to udělal, nebude to mému věku odpovídat dle nějakých globálních definicí). JInak sečtělý nevím, protože nemám čas číst. A jinak dívkám pořád budu vtloukat kdekoliv a kdykoliv můj názor, že kvůli ňadrům nemusí mít vůbec žádné komplexy. A vážně nemusí ... Zní to lehce, ale stejně na to příjdou jednou ... Třeba až po 2 dětech .... Jinak nechápu stále, co po mě Janíku chceš !!! ... Jinak je veliký rozdíl mezi: nedělat se sebou nic versus být svůj ...

Janík (So, 9. 12. 2006 - 21:12)

xxcd, ale neříkej mi prosím, že ty už máš takové názory z praxe, tomu nevěřím a pokud tomu věříš sám, tak se jen utvrzuješ v nějakém bludu, promiň ale je to tak.
Ona je jedna věc, si o něčem myslet, že je to správné a mít pocit, že ti je líto, že ty dívky mají komplexy z toho, že nemají prsa takové, které by aspoň trochu připomínaly, že jsou ženy.
Prosím tě, zkus se spíše vžít do té dívky a do jejich pocitů, to co jim tu píšeš, zní docela sympaticky, možná jen jako politování, ale vůbec v ničem jim to nepomůže, pořád budou mít ten pocit, že nahoře jsou jak muži, to navíc, když budou mít malé bradavky, nebo dokonce vpáčené.
To jsou právě ty věci, které si asi nedovedeš představit a vžít se do toho, jaké to je. Kdyby jsi měl nějaký fyzický hendikep, tak by jsi asi mluvil trochu jinak.
Ne, mě nevrtá hlavou nic zvláštního, jen mě to trochu připadá, že ty tvé příspěvky nejsou moc v realitě a navíc k tvému věku.....
Když už jsi tak sečtělej, kolik jsi měl těch holek, ale myslím doopravdy v posteli, jaké s tím máš zkušenosti? Kolik si si jich vybral s malými, hodně malými prsy, myslím, že by jsi si takovou nevybíral, ale hezky se o tom povídá, viď..... Jo, rozumím ti, máš pocit, že neustále musíš těm, kdo vypadá nějak ublíženě, nebo spíše ohroženě od druhých, co to jen komentují a říkají, že ten je takový a ten onaký a měl by být jiný, ten dělá to a ten zase toto a měl by dělat něco jiného.
Víš ono je někdy otázka, zda ten, kdo vidí na někom třeba jeho chybu a ještě mu to řekne, tak nemusí být zrovna nějakej hajzlík.....
Někdy to třeba ten dotyčný ví, že má problém, sám to ví, ale nějak to neumí řešit a když mu to řekne někdo jiný, má možnost se nad tím třeba zamyslet, a někdy mu to může dopomoci i k jeho nalezení sama sebe, pokud se hned neurazí a ještě více se nezakomplexuje. Kolikrát je to lepší než jen takové chlácholení, "buď rád takový jaký jsi, to přeci není problém, nedělej se sebou nic, zůstaň svůj".
Myslím si, že je lepší, mu říct, jo máš pravdu je to tak jak to cítíš, je to blbý a je to tak, chápu asi jak se cítíš, je to blbej pocit, ale co kdyby jsi to zkusil řešit nějak jinak, když už je to takové, jaké to je, s tím nic prakticky neuděláš.... Co se k tomu postavit jinak, k tomu tvému problému, když už je to takové, tak zkusíme z toho udělat naopak cnost, co ti druzí nemají, ať ti nakonec závidí a zjistí jak jsi vlastně dobrej v úplně jiných věcech, co myslíš, šlo by to se pokusit řešit takhle?

Tak nějak by to asi bylo lepší pro toho kdo má nějaký ten problém, nemyslíš? Já si to teda myslím a vím o čem mluvím.
Co ty na to? Díky

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 20:12)

Ne Janíku, nedotknul ses mě !!! Vpořádku ... To, že někdo nepřekousne, jaký jsem ve 22 (každý na sobě může pracovat) je jeho problém ... Vybírám si, co mě zajímá ... Vycházím jinak z praxe a z teorie dle mě vhodně pro praxi ... Možná tady působím chytře a kdoví jak ještě, ale skutečnost je taková, že jsem prostě svůj, mám prima kamarády, úžasnou přítelkyni, a ... nic mi nechybí (nepočítám věci typu, že bych rád stříbrné Porsche časem) nejsem nějaký psanec, to ne :) Jinak jasně, že mnoho věcí jsem nezažil a nezažiju, jako třeba i malá prsa, ale snažím se vycházet z toho, co je správné a co si myslím, že je ... Prostě je škoda, že dívky kvůli tomu mají komplexy ... Jinak jestli chceš něco o mě vědět, co Ti vrtá hlavou Janíku, tak do toho !!! :) Jsem pro jakoukoliv diskusi, ale ne na jakékoliv úrovni :)

Janík (So, 9. 12. 2006 - 20:12)

Zdar xxcd, zajímalo by mě, jak to všechno tady myslíš. Ono je to jednoduché si říci, mám se rád takový jaký jsem, jsem v pohodě...
Je to docela těžké a chápu tady ty holky a ženy, co s tím mají problémy, přeci ženu dělá právě ta odlišnost od mužů, už na první pohled to, že právě má ty prsa, bez nich si musí připadat méněceně a je asi hodně těžké, se s tím prostě smířit. Když je žena, tak by chtěla mít to co k ní právě patří. Tak je hezké někomu říkat, smiř se sama se sebou a buď v pohodě a ráda jaká jsi. Jo je to sice dobře myšlené, ale není to vůbec jednoduché.
Vím o čem mluvím, jsem menšího vzrůstu a už hodně let se s tím musím denodenně potýkat, je to opravdu docela problém, už jen to, z jaké výšky to celé vidím a pocit, když vedle tebe stojí o třicet centimetrů větší chlap, nebo i žena, tak to, dokud si to nezažiješ na vlastní kůži, těžko můžeš pochopit.
To jak tě lidé vnímají a jak to někteří (ty by jsi řekl asi hloupí), komentují a častují tě různými pojmenováními, tak ono ti to ani moc na sebevědomí asi nepřidá.
Navíc, když se dočkáš toho, že ti žena řekne, že jsi pro ni malej, při seznamování a setkáváš se s tím neustále, tak asi si těžko budeš říkat, jak jsi spokojený a smířený s tím jaký jsi, to opravdu moc dobře nejde.

Víš, ty asi nemáš takové problémy, které by tě nějak z této skutečnosti vyjímaly, asi jsi aspoň na pohled v pohodě a to dělá strašně moc.
Je ti 22 let, někdy máš takové dost názory spíše sečtělého člověka a to může v dosti lidech způsobovat problémy v reakci na tebe. Už jen to jak chodíš pořád tady po různých diskusích a jak tam reaguješ, kdo tě nezná, tak by si myslel jaký nejsi sečtělý starý chlap, co už všechno zná a zažil, má velký přehled.
Ale, já mám dojem, že spíše používáš jen teoretické zkušenosti, co jsi kde slyšel a pak zde a to se na mě nezlob, děláš chytrého, to má málokdo rád.
Víš je docela zajímavé si tak trochu udělat tvůj profil, třeba jen z toho, jaké typy diskusí si vybíráš, schéma je více méně stejné a do jaké role se v té diskusi postavíš je taky stejné, ale promiň nějak to moc nechápu, co tě vlastně trápí, že tady funguješ jak funguješ.
Omlouvám se, pokud jsem se tě nějak dotknul, byl bych moc rád kdyby jsi mi odpověděl, docela by mě zajímala právě tvá odpověď. Díky

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

oki :)

lucie (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

tak třeba na flirt,budu pod hostem,ale to se snad najdem,ne?:-)

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

Kde tedy jsi na Atlasu ? :) Jaký nick !? nebo místnost ? :)

lucie (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

Ale jo chodím,třeba na atlas,ale teď už asi nebudu moc,možná na chvíli.Moc veřejný,že?:)

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

rád s Tebou proberu malá/velká ... a třeba pomůžu ...

xxcd (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

Tak někam na chat nechodíš !? :)

lucie (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

Mam ICQ rozbitý,škoda:-)

Reklama

Přidat komentář