Faktory přispívající k překyselení organismu
Množství kyselin v organismu je zvyšováno:
1. Nadměrnou konzumací kyselinotvorných jídel.
2. Odpadními látkami vznikajícími při metabolismu (např. kyselina mléčná při svalové námaze).
3. Chronickým kvašením ve střevech při nesprávných kombinacích jídel nebo při pomnožení patogenní mikroflóry (kvasinek).
4. Poruchami látkové výměny - např. nadměrná tvorba ketolátek při cukrovce, půstech či tvrdé nízkosacharidové dietě, při které jsou vynechány ze stravy všechny sacharidy včetně zeleniny a ovoce (tzv. Atkinsonova dieta).
5. Trvalým stresem a psychickými potížemi (např. strachem, hysterií).
6. Těžkými kovy, které blokují detoxikační enzymy.
7. Nedostatkem pohybu (špatné prokrvení), povrchním dýchání a nedostatkem spánku.
8. Nepříznivým vlivem alkoholu a prostředků na spaní na dechové centrum.
Autor: mk
Komentáře
Radka
Také Herbal Aloe - bylinný koncentrát od Herbalife - také super věc.
Obojí můžu doporučit.
Nejjednodušší a nejlevnější je prostě vyřadit nebo omezit kyselinotvorné potraviny a pokud možno i stres. Zanášet organismus nejdřív špatnou stravou a pak ještě nějakými dalšími (často chemickými) preparáty je kontraproduktivní.
"Kyselino sírová, zdraví neškodná, skoč do úst", aby dokázal správnost svého výkladu. Spor zůstal nedořešen, neboť se až do konce roku suplovalo a po prázdninách jsme dostali nového chemika.
To se rovnou můžeme jít zahrabat na krchov. Pište radši něco jiného, než takovéto nesmyly.
- Odpovědět
Pošli odkaz