Reklama

Vaclav Havel - prezident s ludskou tvarou

Cynik - realist (Út, 1. 11. 2016 - 13:11)

Zdravím, jen na skok.Informaci na Facebooku o panu Tvrdíkovi si ověřit nemůžu, této vymoženosti se vyhýbám jako čert kříži, nicméně pan Zaorálek působil velmi přesvědčivě.Nepochybuji tedy o tom, že se převelice snažil o dohodu s ostatními ministry, že dalajlámu nikdo nepřijme oficiálně, soukromá přijetí nějak před Číňany obhájí.V každém případě byl a ještě je ze sepsání onoho prohlášení mnohými křiklouny stále obviňován hlavně prezident Zeman, který se k prohlášení jen připojil a v žádném případě není jeho autorem.Narazil jsem též na informace, dle nichž si žádná země nedovolila dalajlámu přijmout jako oficiální návštěvu - a čím jiným je návštěva u ministra na ministerstvu, v pracovní době? Tohle neudělal ani náš přítel nejvěrnější, tedy USA.

Nika (Út, 1. 11. 2016 - 12:11)

Ještě k tomu Staromáku. V...Souhlas...vnímám to úplně stejně...

Nona, (T)ouha (Út, 1. 11. 2016 - 11:11)

Ještě k tomu Staromáku. V první řadě, já tam nebyla, aby se někdo nedomníval...Výkřiky herců a studentů mě neberou, herci mi nějak nepřijdou, že by měli kázat něco o morálce a je mi jedno, jestli je to Angelina Jolie nebo Vojta Dyk. Stejně tak mi přišel nepřiměřený pořad Krause, kde se jako v úvodu statečně vyjádřiliSoučasný student ví o historii houby, zajímá ho být aktivista za každou cenu, to vím, bydlím v městské části,kde tomu šéfují zelení a fakt hrůza. Silně pochybuji, že většina studentů ví, o TGM víc, než že to byl prezident a o Havlovi víc, než heslo Pravda a Láska.Tyhle komedie, které si někdo a to většinou politici, kterým to prospívá, dovolí srovnávat s 17.listopadem, kdy se opravdu na Václaváku a na Letné nevědělo, jestli nepřijedou vojáci a nezmasakrují nás tam, považuji za směšně nebezpečné. nehrozí jim totiž nic, vykecat se můžou stejně na Staromáku jako na FB...Celá ta blbá nálada je nějak složitější, souvisí to s těmi základními problémy jako nedůvěra v politiky a to všechny, vynořování se nesmyslných manipulujících ultralevicových nacionalistických stran, korupcí, nechutí z toho, co tady předvádějí korporátní firmy v oblasti zaměstnávání, neřešením otázky bydlení mladých (platy x zadlužování se hypotékami)atd.

Nona, (T)ouha (Út, 1. 11. 2016 - 11:11)

Ty jsi ale nevolila Zemana,...D,. ty syčáku :), já k té poslední volbě Kníže x Zeman vůbec nešla. Prostě jsem to nedala, ten výběr pro mě byl nepřijatelný. Můj idealistický kandidát vypadl hned v prvním kole, což se dalo čekat.

Bykošů (Út, 1. 11. 2016 - 10:11)

Většina národa ale vidí Hermana taký jaký je,protekcionistu moravských krajů,stejně tak jako kolegové Gazdík(Suchá loz u Strážnice),kolega Polčák(Vysoké pole u Valašských klobůk),starostové a nezávislí co je přišli podpořit na demonstraci a rektorové universit co je přišlo ocenit(MU Brno, Bek -Šternerk),rektor university Palack0ho Olomouc Prof. Jaroslav Miller(Šumperk).Fajn moraváci dobře že děláte kutlturu v Praze,pokud to budou Číňani bude to horší.

?????™ (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Ovšem cestování a úspěch korumpuje a já bych být tak za vodou jako byli celebrity u Krause patrně pod vlivem namlsání se svým bohatým životem plným žen,rodin a cestování nechtěl o nic přijít a šel bych ke Krausovi s nacvičenou větičkou také.

BYkoš (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Včera jsem viděl shrnutí kauzy o které teď neustále je řeč.Jako rozumný názor považuji ten režiséra Svobody,který právě to ,že jednáme s Čínou nás osvobozuje od přílišného vazalství se západem.Mně uvažování některých extrémistů typu Krause připadá ve stylu,nejlepší je chytnout aIDS a to už je na celý život a máme jasno jak se léčit a od koho odbírat léky (pouze vlastní USa).Což samozřejmě přehlíží rakousko Uhersko,křesťanství na velkou moravu přišlo z východu,bránili jsme se východu ve svazcích s okolními státy,rusko bojovalo v I.světové proti německu ale postoj k válce později v 1.ww byl k uzavření míru Rakousko Uherskem.ČSR legie mohli též ovlivnit i dějiny Ruska,tím že se pohybovali na transibiřské magistrále.jednoduše s Ruskem máme víc společných dějin než s USa nakonec i se západem nemáme moc společných dějin,kromě exulantů jako Kafka,kteří vesměs končí integrováni do západní společnosti a o vlastní zemi již ztrácí srdcový zájem(M.allbrightová).Proto se mi zdá oslava Bradyho(svůj život prožil a žije jistně čestně ale není to český ale kanadský občan a inklinuje k zájmům Kanady a severní ameriky než k české politic,ve které se nevyzná).Oslava Bradyho se mi jeví jako další Hermanův počin oslavy Zahraničí a trestání za něco co pociťuje české republiky.

D (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

D, před pár dny jsme...To je dost dobře možné. Za přijetí Dalajlámy ministrem kultury můžou čínští komunisté některé české podnikatele opravdu potrestat zmařením některých jejich podnikatelských aktivit orientovaných na Čínu. A volem zlidění zástupcové můžou takto komunisticky vydíraným podnikatelům opravdu nadbíhat.

D (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Cyniku, s těmi nicky mi to...Ty jsi ale nevolila Zemana, že ne? Abych byl upřímný, šlo mi jen o to, pokusit se si to ověřit ;)

Tony (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Toho poprvé dosadil Špidla, nebo ne?

Tony (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Jenže ty hněvivé reakce pak o Déčka.Já mám totiž takovou blbou vlastnost, že mám radost, když někoho naseru a on se pak vzteká.

Nona, (T)ouha (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

D, před pár dny jsme diskutovali o Tvrdíkovi a dopisu těch čtyř Číně. navedla jsem ě ok tomu, že za vším stojí Tvrdík, který založil po vykopnutí z ČSA Čínskou komoruT jsi se v následním příspěvku snažil oddělit ekonomické od politického, jakože obchodní styky, čínská komora ano jako celý svět, ale bez politického poklonkování. Jo, to jo Takže teď už existuje svědectví (ne nedoložím, ale ze zdroje na FB , kterému věřím a který Tvrdíka dlohodobě řeší), že T. obíhal všechny ty čtyři, aby jím sepsané prohlášení nebo dopis podepsali. Hnusnej člověk.

I.l.j.i.4 (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Musím být věrný učení odsouhlasené od vzniku Komunistické internacionály, která je oproštěna od oportunismu a sociálšovinismu II. internacionály,aby začala uskutečňovat diktaturu proletariátu,jak já bohužel hloupě jako pionýr přísahal že budu ctít socialistické zřízení a mám proto hodně úkolů v plnění všech 21 podmínek komunistické internacionály což mi v současném systému značně komplikuje můj dospělý život.Proto nemohu souhlasit s demonstrací,která propukla dle signálů ze sítě buněk,které musím jako pionýr zakládat než se obnoví komunismus,v řízení americké ambasády k podvrácení demokracie,a podobně jako v Kijevě k nastolení fašistického loutkového státu

HBOko3 (Út, 1. 11. 2016 - 09:11)

Považuji se za daleko...jestli by si až teda doufám nebudeš rozhodovat,nepřibral i nějaký ty agresivní kampainisty anti/Zemanovské,kteří jsou špatní herci,špatní moderátoři,ubozí bulvární novináři,a hlavně svět oblažují nadutostí a agresivitou rozmazleného dítěte,co smělo všechno a čekají že jim polovina národa navolí dle jejich přání a po zbytek života jim bude dělat servis v jejich pseudo/výkonu profese,která kvalitu a opravdovost dohání kopírováním zahraničí tzv. udivování moderními trendy.

Nona, (T)ouha (Út, 1. 11. 2016 - 08:11)

Cyniku, s těmi nicky mi to došlo a pak jsem četla tvoje vyjádření. Jo, jo, odvrácená strana těchto svobodných diskuzíProsím tě, když D napíše, že je nějaká lepší entita než my všichni dohromady, tak je to provokace a zaslouží si reakce, kterých se mu dostane. Ale on už se tak vyjadřuje roky, je to jeho způsob, chce nejen provokovat ale i šokovat, což se mu daří po letech čím dál méně., protože se opakuje...Už jen jak je to velkomyslná věta koncipována jakoby od nějakého Nietzechova žáka. Drží si svůj nick a je vpodstatě férový.Nechci, aby to vypadalo, že mu dělám pořád advokáta, za prve to nemá zapotřebí a ani by o to nestál a za druhé, šlo mi o to, vysvětlit, jak já D vidím. Pokud bych si to sama takto nezargumentovala, tak by mi vůbec nestál za to, abych s ním diskutovala

Her- (Út, 1. 11. 2016 - 07:11)

si nic nevy myslel Hrad reagoval šíleně.

Tony (Út, 1. 11. 2016 - 07:11)

Zdravím. Nejspíš už...Já jsem zrovna ten typ, kterého to naprosto vybízí.

Cynik - realist (Út, 1. 11. 2016 - 06:11)

Koukám, těžká noc,...Zdravím. Nejspíš už víš, jak to nedávno bylo s těmi falešnými nicky, snad už bude klid.Pokud se provokování týká, Déčko si o to vysloveně koleduje, nepředpokládám totiž, že by jen popichoval, on si to o sobě snad vážně myslí...Chci ti poděkovat - patříš k celkem nevelké menšině diskutujících, pro které je diskuse opravdu diskusí, a doufám, že se zde občas setkáme.To ovšem nic nemění na mém přístupu k exemplářům typu Déčka; přestože je patrně vzdělaný, jeho názory a sebestřednost k legráckám přímo vybízí.Hezký den, a kdybychom se už dnes nepotkali, pak také dobrou noc.

Nona, (T)ouha (Út, 1. 11. 2016 - 05:11)

Koukám, těžká noc, pánové. Jste jak kohouti, co se navzájem provokujíDobré ráno

1.11. (Út, 1. 11. 2016 - 05:11)

Považuji se za daleko...Ty máš dost,u starýho Billa.

Reklama

Přidat komentář