Reklama

zamlklé těhotenství

Magda (Čt, 8. 11. 2007 - 14:11)

Holky, ještě malý dodatek k mému oznámení těhu v práci.Ten můj písemný zákaz výpovědi, který jsem tam v úterý nechala, se p.řediteli dostal až včera ráno a to byl prý teprve mazec.Škoda, že jsem si to nemohla vychutnat.Okamžitě žádal konzultaci s právníkem, pěkně ho to prý rozohnilo.Někteří totiž z toho měli takovou radost, že to hned volali mému příteli (jsme oba v jednom holdingu), jak jsem ho dostala.Takže malé vzrůšo přece jen bylo..Teď má poslední šanci se mi pomstít na poslední výplatě, tak jsem zvědavá.Ahojky všem.

Iva (Čt, 8. 11. 2007 - 14:11)

Martino, jediná kdo tu je po dvou ZT je Sára. Ta je teď už zase těhotná. Dlouho tu ale nebyla, tak doufám, že je všechno v pořádku.
Ahojky Zuzko, "nerada" tě vítám na těhle stránkách. Mrzí mně, co se ti stalo. Pokud budeme moct, tak ti rádi odpovíme na všechny tvé otázky. Kromě Anušky jsme tu všechny po ZT. U každé je to malinko jinak. Já jsem po revizi špinila asi 3 dny, snažit jsem se začali asi po 3 týdnech, teda spíš jsme to nechali na přírodě. Co se týče otěhotnění,tak když nalistuješ 2-3 stránky zpět, tak tam najdeš náš seznámek. Budeme rádi, když sem mezi nás zase zajdeš.

Iva (Čt, 8. 11. 2007 - 14:11)

Martino, jediná kdo tu je po dvou ZT je Sára. Ta je teď už zase těhotná. Dlouho tu ale nebyla, tak doufám, že je všechno v pořádku.
Ahojky Zuzko, "nerada" tě vítám na těhle stránkách. Mrzí mně, co se ti stalo. Pokud budeme moct, tak ti rádi odpovíme na všechny tvé otázky. Kromě Anušky jsme tu všechny po ZT. U každé je to malinko jinak. Já jsem po revizi špinila asi 3 dny, snažit jsem se začali asi po 3 týdnech, teda spíš jsme to nechali na přírodě. Co se týče otěhotnění,tak když nalistuješ 2-3 stránky zpět, tak tam najdeš náš seznámek. Budeme rádi, když sem mezi nás zase zajdeš.

Magda (Čt, 8. 11. 2007 - 13:11)

Zuzi, především nevěs hlavu, protože to, co potkalo tebe, nás potkává spoustu a nic není ztracené.Každá to cítí, jako velké zklamání.Po kyretáži máš na "vyčištění" šestinedělí, ale konkrétně u mě trvalo špinění jen týden a první MS jsem dostala přesně za 4 týdny.Ale je to individuální.A znovu otěhotnět ti asi doporučí za 3-6 měsíců.Mně ale řekli v nemocnici i moje dr., že stačí nechat projít 2-3 cykly a můžu zkusit znovu.A když zalistuješ pozpátku,narazíš na Ivinu tabuličku, která ti mnohé napoví.Uvidíš, kolika z nás se poštěstilo už třetí měsíc.Já byla na kyretáži 2.7.,pak mě potkala ještě operace a dnes už začínám 10.týd.těhotenství.Tak vydrž, ono to uběhne jako voda.Přeju ti hodně štěstí!

Zuzča (Čt, 8. 11. 2007 - 12:11)

Ahoj holky, našla jsem tuto web adresu a chci se zeptat jaké máte vy zkušenosti s otěhotněním po zamlklém potratu a následné kyretáži. Jak dlouho jste krvácely? Po jaké době se můžeme zase snažit o mimi? Jsem 5 dní po zákroku a zatím jsem nebyla na kontrolu tak brouzdám na internetu jestli se nedozvím něco dříve. Díky

Monika (Čt, 8. 11. 2007 - 12:11)

Já mám takový dojem, že jsme tu všechny po jedné zamlklince....a pevně doufám, že při tom i zůstaneme

Martina (Čt, 8. 11. 2007 - 08:11)

Holky máte někdo zkušenost s více zamlklinkama najednou?

Peťulinka (St, 7. 11. 2007 - 22:11)

Moni tak gratuluji k dobrým zprávám z ko jsem ráda že jsou samé dobré zprávy.Mám velkou radost.
Nejhorší na tom je že nikdy nevíte kdy se něco může stát, a celé těhu je vlastně riziko. A rodit mrtvé dítě to už je fakt.... na bednu. Holky všem přeji ať přežijem kritické týdny na začátku a pak celé těhu v klidu, musíme doufat že to byla jen jedna škaredá zkušenost a bude vše teď ok. Všem moc držím palečky určitě to dopadne u všech na výbornou a budem všechny štastné mámy Věřím tomu!!!! Mám vás všechny moc ráda, tak holky dávejte na sebe všechny pozor a těhulky i na bříška a hodně odpočívejte !!!!

Monika (St, 7. 11. 2007 - 20:11)

Ahoj holčiny, normálně bulím nad cizím osudem, ale rychle utíkám sem, k nám, kde nám všem zatím všechno vychází....Hledala jsem nějakou diskuzi o odběru plodovky, abych získala info, protože jdu za 3 týdny, tak jsem si vybrala na rodině.cz diskusi dubnovejch 2008, že by tam mohla nějaká těhulka zrovna být v těch týdnech odběru a bác....narazím tam zrovna na zamlklinku, v 18.tt a v přímém přenosu. Nějaká Bětulka, jela teď do nemocnice a prdlajs zlatá revize, budou jí vyvolávat porod a nechaj porodit mrtvé dítě...dokonce už věděli, že čekají holčičku. Holky to je děsný. Važme si každého dne, troufám si říci - a po přečtení těch několika stran - važme si i našich zamlklinek, že nás potkaly ze začátku těhotenství. Porod není brnkačka, ale je-li na konci to krásné, stojí to za to...ale tohle!!!!

Peťula (St, 7. 11. 2007 - 18:11)

Peťulinko, jasně že víme, kde je Krnov, já bych jej ale trošku víc řadila směrem k Opavsku, ale to proto, že to zase znám z téhle strany:-). Já jsem z Ostravska, nebo spíš Novojičínsko:-). Tak vidím, že KO u všech v pořádku, tak to je super a holky držte se a těšte se na další a další :-).Papá

Katka (St, 7. 11. 2007 - 17:11)

Moniko,samozřejmě velká gratulace!!! Nevím jak vy všichni ostatní, ale i když se tady řeší spíše těhotenské problémy, tak já sem hrozně ráda chodím, protože jsme tak nějak všechny na stejné lodi a je jedno, v jaké kolonce Iviny tabulky se zrovna kdo nachází.Ráda si přečtu všechny příspěvky, napíšu vlastní zkušenost a vždycky když čtu dobré zprávy těhulek, tak se mi chce dojetím brečet. No jo, hormony pořád řádí a řádí.Všem těhulkám přeju ťukající srdíčka a nám ostatním čekatelkám a snažilkám brzké //. Holky, díky moc za to, že tady jste.

Monika (St, 7. 11. 2007 - 15:11)

Hlásím po kontrole u dr vše ok, ultrazvuk sice nebyl, ale nějakým sluchadlem, co mi přiložil na břicho jsme slyšeli v repráku ťukat srdíčko, takže žijem....

Anuška (St, 7. 11. 2007 - 13:11)

Marti, to si piš, že budeš! Už jen proto, že myslíš tak pozitivně, to hodně pomáhá. Moc ti to přeju.
Moni, kontrola určitě dobře dopadne,já budu znát taky pohlaví začátkem prosince, 4.12. Ale budu šťastná v jakémkoli případě!!!hlavně zdraví všem!!!

Peťulinka (St, 7. 11. 2007 - 13:11)

Ahojky holky, tak jsem to pročetla až do konce, tak to je holky super že je vše tak jak má být tak ještě Monči držím palečky jsem strašně moc ráda že jste v pořádku s mimískama holky!!!! a mě to čeká příští týden tak jsem zvědavá. a s tím screeningem, já na něj jdu 26.11 to budu 13+2tt já na něm byla i při prvním těhu (akorát to zjistili tu zamlklinu tak doufám že teď to prolomíme) a u nás to dělají nejblíže v Krnově, takže tam. Nevím jestli tento kraj někdo znáte, ale je to kousek od Olomouce.
Holky snažilky a čekatelky taky se dočkáte a je fakt mi budem probírat zoubky a vy teprve bude v tom krásném čekání :) určitě se to brzy povede.
A mě se odtud taky nechce odcházet jelikož jste byli první kdo mě tenkrát podržel a za to mooooc děkuji.

Martina (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

Moni budeš mít moc nádherné vánoce viď? Moc ti přeji ať ta plodovka přinese ty nej výsledky které čekáš kluk jak buk anebo správná holka držím pěsti :)

Martina (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

Anuško jen o něm hodně mluv a hodně básni protože když to potom čtu určitě mám těhotenský myšlení a tak to tělo zmátnu natolik že se to ujme ani nebude vědět jak a já budu taky těhulka:))))

Monika (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

Marti, se nedivím, že v nás máš hokej, když jsme všechny těhotný :-))
Anuško, to jsme si oddychly, že jsi HIV negativní :-))) - pokus o vtip
Na ko jdu až odpoledne, ale poprvé jdu beze strachu...
Já budu pohlaví znát na 100pro začátkem prosince, koncem listopadu jdu na odběr plodovky.

Anuška (St, 7. 11. 2007 - 10:11)

Ahoj holky. Tak dobrý zprávy, kontrola OK. HIV negativní, genetika dopadla taky v pohodě, mám strašnou radost. Dělal mi cytologii, přemluvila jsem ho, ať mi ukáže mimi, koukalo na mě, ale pohlaví potvůrka neukázalo!:-) Znovu jdu na KO až v 21tt 4.12. A to jdu i s přítelem.
Petruš a ostatní, moc se omlouvám, že píšu tolik o svém těhot. možná to sem opravdu nepatří, ale nechce se mi vás opouštět, sdílím s vámi radosti i starosti. Prožila jsem si taky svý, až teď na jaře dala do kupy, takže vím, jak vám je. Až teď mi potkalo štěstí a holky tady mi strašně moc pomohly překonat kritické období.
Marti, nedivím se, že už se těšíš na snaženíčko, já se taky hrozně těšila a když to doktor konečně povolil, hned jsme na to vlítli a já otěhotněla. Určitě budeš mít stejné štěstí!!!!u vy všechny ostatní snažilky a čekatelky.
Ivo, holky mají pravdu, vždycky čekám na seznámek, abych se dozvěděla, jak daleko jsem:-)

Martina (St, 7. 11. 2007 - 10:11)

Pro Těhulky: holky držíte mě tak moc nad vodou jen si už říkám ať už se to přehoupne a ať už se alespoň snažíme moc na vás všechny myslím ikdyž přiznávám se mám ve vás parádní hokej nevím která je přesně která ale jste fajn:) Ivčo, Magdi,Moniko no prostě všechny díky moc za vás :)))))

Martina (St, 7. 11. 2007 - 10:11)

Pro Petru 2 : Je to těžké protože pořád přemýšlím jaký by to bylo kdybych na tom byla stejně už jako holky takže tě úplně chápu ale zase péťo až mi dvě sem budeme psát že už těhotníme holky těhulky už se budou bavit o porodu mi o porodu oni o zoubkách takže si v podstatě mi budeme délé vychutnávat procházky s kočárkama:))) Neboj se nic budeme si tloustnout spolu jo? :))

Reklama

Přidat komentář