Reklama

Od nového roku hubnu!

malika (Po, 5. 2. 2007 - 19:02)

Ups ups tedy vitej ajo, taka hrubka eheheheheh

malika (Po, 5. 2. 2007 - 19:02)

Vytej ajo, jen nam pisni jeste vysku!

Ája (Po, 5. 2. 2007 - 18:02)

Ahoj holky, tak jestli můžu, ráda bych se k vám přidala. V mém věku-26 se mi podařilo vyžrat až na ostudnou váhu 85 kg. Chci s tím něco dělat a potřebuji pomoct. Teď jsem se viděla na videu ze Silvestra a rozhodla se, že takhle už to dál nejde. Musím zhubnout aspoň dvacet kg v rozumném časovém úseku, tj do příštího roku.

Malika (Po, 5. 2. 2007 - 16:02)

ola ola Malika vola, ja si dneska davam uspesny pitnak, po tom mojim hrisnym vikendu.Jo damy sebevedomy je treba, samozrejme do zdrave miry.Kazda z nas je krasna a pokud chce, tak ze sebe jeste ucini krasnejsi. Ja si napriklad verim natolik, ze i kdyz zhresim (napr cely min vikend), tak vim, ze to stejne nevzdam a jednoho dne ta vysnena vaha prijde. Kazdy den neni ruzovy a pro me je veliky uspech i to, ze vydrzim zdrave a stridme jist 5dni v tydnu!Nikdo nejsme dokonaly. Co se tyce meho sebevedomi k chlapum,tak to mam asi vysoke:( pac vim,ze se o me chlapi perou.Ale tim nerikam ze je to pouze o fyzicke krase!Protoze jak je mozne,ze moje stihle kamaradky neulovi nic a ja jo??? Je to predevsim o sarmu a vystupovani dotycne zeny.Muze byt sebekrasnejsi,ale pokud se bude chovat jak ve chlive,tak je kocka odepsana.Kony muzu se zeptat kolik ti je let? Me kdyby rekl frajer,ze me opousti kvuli me vaze, tak mu jednu takovou strelim a v minute vykopu z baraku!Si mysli ze je jedinej!Pche, takovych jako je on beha miliony,tak at si jde za jinou,ale to jsi mu byla dobra predtim ze?Jsem hodne uprimny clovek, nekdy az moc,ale tvuj ex pritel urco nebyl bez chyb, ja bych se mu postavila,pac se mnou by hadku neustal!Jsi urcite pekna kocka a verim, ze zhubnes,ale nedelej to kvuli klukovi co te takhle zneuctil!Udelej to kvuli sobe, kvuli tomu druhemu,ktery urcite nekde na tebe ceka. A pak az zhubnes, tak si dej schuzku s tim pardon oslem, poradne mu ukaz o co prisel,zahraj sexi divadylko a pak ho kopni primo .....!Ja jsem si musela koupit s novym telefonem i novou simku, ty chlapi jsou fakt nekteri ,,nechapavy,, kdyz jim uz na potreti nezvednu tel,tak snad pochopim,ze se mnou nechce dotycnej mluvit,ale to asi neplati tady,kde jeden uz ma vydrz tak 3mesice a druhej pozor 3/4 roku!Ten jeden je damy jako z casopisu, holky by ho uzraly a co vic,je vazne ,,dobrej,, jen ten jeho nosanek trci moc vzhuru,tak mu nedavam odpoved,pak by si myslel,ze preci tak krasnyho chlapa neodola zadna,ale at je sebekrasnejsi u me musi chlap umet premyslet a proto mi schazi cesky chlapi chjooooo tam jich mate jak maku a ja jen prebranou hrstku fffnuk! Zdravim Rencu a jsem rada,ze nekdo se mnou sympatizuje s pustama. Ale pozor Renco, to ze jsi z nas nejmin obezni neznamena, ze budes nejrychleji hubnout ehe.Presto si o tobe ctu, ze rada sportujes a tak to ma byt. Jinak jestli chces byt v pristi tabulce, pisni vek,vahu a vysku.Svych starsim beruskam gratuluji k nizsi vaze a stridnemu jezeni. Romita to rada ctu ze uz 10let zijes stastne, pac ja jsem proti nevere jako pes!Tim myslim kdyz se nekdo vda ci ozeni.Pred tim at si skace kdo chce jak chce,ale pokud se vdam musim si byt jista,ze je to navzdy a z lasky ..... ne vsak vzdy to tak byva:(

Inez (Po, 5. 2. 2007 - 16:02)

Ahojky baby, jste DOBRÉ! A je super, že nás přibývá.
Tak jsem dnes koupila digitální váhu, můj muž tvrdí, že už nás to moje hubnutí stálo skoro dva litry (váha + odborná literatura) a výsledek nulový. Ale: Potvrdilo se nepatrné vychýlení, v absolutních číslech je to 71,7...hurá! Měla jsem totiž strach, že skočím na novou váhu, zjistím, že stará o pět kilo podvažovala, ukáže se 77 a budu vás muset opustit a založit nové diskusní téma "poraďte, jak být spokojená s nadváhou", což bych dost nerada!
Jinak, jak jste psaly o sebevědomí, mám to podobně. Je paradox, že když jsem měla o 20 let a 10 kilo míň, byla jsem samý mindrák. Všechny komplexy zázračně zmizely s prvními vráskami. Nevypadám nijak výrazně mladší, myslím, že opotřebení mého těla i obličeje víceméně odpovídá kalendářnímu věku, prostě taková normální čtyřicítka, sem tam vráska, první šediny ještě stíhá ukrýt melír, prsa už sice netrčí, ale zaplaťpánbůh zatím aspoň pevně visí:-))) Ale vzhledem k tomu, že mám ráda mladistvější oblečení (džíny, kapsáče, mikiny s kapuckou, army styl apod.), podaří se mi občas ošálit oko nepozorného diváka...

Renca (Po, 5. 2. 2007 - 15:02)

Cau holky, tak jsem se vratila z tydenni lyzovacky, dost mazec, ale s jidlem zadna slava. Byla jsem tam v parte lidi, a tam nikdo svoji figuru neresil, takze se kazdy vecer zralo a zralo. Parkrat jsem to diky podezrelemu bublani v brise radeji vynechavala, ale ubranit se nedalo. Jedine co bylo super, ze jako aktivni lyzar jsem byla skoro cely den v podrepu.
Jak to tak procitam, jsem z vas asi nejmin tucna, presto potrebuji a touzim se dostat na svoji vahu, coz je o 7 kilo min.
Jinak naprosto souhlasim s pusty, to ze po nich boli hlava je pouze samocistici efekt, ktery se tim nastartuje, po pustech v prvnich dnech byva vzdy mizerne.
Souhlasim s Malikou, je to dost o vuli, a abych pravdu rekla, 70% strava, 30 procent% pohyb. To je jedina moznost a uspesnost, aby se telo restartovalo k nejakym zmenam.

Co se tyce zacpy, ja piju vlaznou vodu s pulkou citronu, pokazde, je to dobre na procisteni ledvin od toxinu. Na zacpu, je take dobre se cele dopoledne cpat jablkama, nebot ony obsahuji pektin, ktery podporuje peristaltiku strev. Ale pokud mozno, temi kyselejsimi. A pokud nezabira nic, zacni klystyrem. Pokud nemas procistena streva, jen tezko pujde zhubnout. Zacpa nevesti nic dobreho.

Myvam ji po cokoladach, proto je vubec nejim.
Vsem, kteri si chteji alespon na cas zprotivit urcite pochutiny, a trochu porozumet telu a jeho traveni doporucuji knizku od Cingrose, Sam sobe doktorem. Me nakopla tak, ze jsem s radosti byla rok vegetarianem, a bez hladoveni. Je tam rozepsany dopodrobna i pustovani, a spoustu jinych zajimavosti.
Ja hodlam pustovat ve stredu, poptrebuju to jako sul.
A jinak se cpu celj den mezi jidly rajcatama, nemam tolik hlad, bohuzel jsem zase pozvana na veceri ke znamym, tak doufam, ze uvarej neco zdraveho.

Romita (Po, 5. 2. 2007 - 09:02)

Ahoj Kony....jasan,ze s nama do tohu jdes!!
Holky mojeeee....vas asi naseru,ale ja mam a ted koukejte78,5.Chapete to???Ja neee ,ale mam silenou radooooost!!!A ptejte se me...no nevim jak!!Mozna tim,ze jsem mela v celku dost stresujici vikend.Mala je nemocna,ale tak,ze jsme vcera zkoncily i v nemocnici.Nebudu psat vic,proste pustily nas domu a to je vyhra a snad mame to nejhorsi za sebou!Tak holky zdarec.Sakra ja mam radost!!Tak papa
Maliko souhlasim s tebou,ze nejlepsi na hubnuti je sex.Ale ja musim podotknout,ze ja mam sex i po 10 letech manzelstvi....ten neuzasnejsi!!!A nemenila bych ani omylem.My jsme takovej ukazkove zamilovanej par i ted,coz je asi extrem.Jak psala Kata,ze je Malicino sebevedomi uzasny,tak to je!Ja jsem na tom o dost lip od ty doby co si tady pisem a hlavne nejvic to sebevedomi stoupne,kdyz o vas projevi zajem chlap,samo ze nejakej cizi.

Kony (Po, 5. 2. 2007 - 09:02)

Cau holky, tak jsem si to tady vsechno procetla,mam stejne problemy jako vy. Napr ty prosoupane kalhoty, je to des a hruza. Moje postava je klasicka slovanska, presipaci hodiny, pomerne stihly pas, vetsi prsa a boky, ale musim rict, ze dost vyrovnane, takze se na to da celkem koukat. Postavu mam zpevnenou, ale presto dost robustni a nekolik let si rikam, ze zacnu hubnout. Zvlast ted mam velkou motivaci, opustil me pritel, rekl mi, hlavni duvod, jsem tlusta. Moje startovaci vaha je 92 na 176cm. Muzu jit s vami do toho? Kony, Praha 9

kasie (Po, 5. 2. 2007 - 09:02)

tak Vás zdravím dámy. Jak tak koukám tak volno bylo ve znamení vesela, u mě to nebylo jiné já jem na rozdíl od Vás pila rakii - višňovou - moc dobrá. Bylance 0,5kg dole což není špatné, hlavně aby to vydrželo. Tak zatím pa

katka (Po, 5. 2. 2007 - 07:02)

dobrý den při pondělku dámy, to tu zase přibylo příspěvků. koukám, že víkend byl ve znamení společenském. u mě žádný povyražení, byla jsem na vkn u našich, dalo mi to pár vět vysvětlování, že si tu sekanou opravdu nedám, ale nebylo to tak hrozný, ustála jsem to. za dva týdny mě to čeká u tchánů, ale všichni to věděli už dopředu.
jinak moje váha přes ten víkend jen o půl kila no...
taky jsem podle vašich rad dnes poprvé zkusila vlažnou vodu na lačno a první dvě minuty jsem myslela, že místo velké potřeby to spíš půjde horem. za chvíli se to uklidnilo. jinak zatím žádný účinek, to asi trvá dýl že...
inez ano, rotoped + ručníky, výborná kombinace ;-))
maliko tvoje sebevědomí bych chtěla mít, jak si věříš a fandíš, no to je naprosto výborný, asi nejsi žádnej stydlín vid? může to vyznít ironicky, ale tohle není vůbec myšlený ironicky!!! paráda, to jsi skvělá, možná nás tím i trochu nakazíš.

Inez (Po, 5. 2. 2007 - 06:02)

Krásný nový týden, tak jak jsme na tom? Já po dlouhé době hlásím alespoň dílčí úspěch, je to tak, jak jsem popsala včera - lehké vychýlení ručičky vah doleva. Dařilo se mi tři dny se krotit, což je o to cennější, že to byl víkend, který bývá (aspoň pro mě) silně rizikový. Dnes si zkusím udělat odlehčovací den, jen ovoce, zelenina, jogurtík. Ještě musím začít šlapat na tom harampáku, co nám stojí už dva roky zcela nevyužit v ložnici! Vlastně využit, báječně se na něm suší ručníky. Ale když já se tak nerada potím zavřená v místnosti... už se těším na jaro, až zase u nás ve vsi začne na kurtech tenisová sezona. No a k víkendové vinné bilanci přidávám dvě dvoudeci (pro změnu) červeného:-)

DS (Ne, 4. 2. 2007 - 17:02)

Hubnutí je velmi náročný proces.Lidé se musí rozhodnout a myslet hubnutí vážně.Důležité je uvědomit si PROČ chtějí zhubnout a JAK se najde.Motivace a pomoc okolí je nutná.Ten kdo se rozhodl hubnout ,by měl své okolí o tomto uvědomit a poprosit o pomoc a podporu.Nutné je zamyslet se nad stravováním a potravinovými doplnky stravy napomáhající trávení-očistě -podporující hubnutí.Je spousta pomocníků(info:www.traveni-hubnuti.czin.eu )díky nim nabudete ztracené sebevědomí a zbavíte se spousty zdravotních problémů-tlaku,cholesterolu,cukru,otoků,bolesti,prostaty,kožních problémů...Vy to dokážete-společně to zvládneme!Nehledejte výmluvy- ZAČNĚTE-nikdy nebyla lepší doba než právě teď!!!!!

Malika (Ne, 4. 2. 2007 - 15:02)

Ahoj damy,tak ja to vcera prepiskla i s tim pitim fffnuk. Spanel udelal vynikajici sangrii.Party byla primo uzasna, lidi, muzika, jidlo i piti. Romita chvalim,ze jsi se libila sama sobe, tak to ma byt.Ja nemam problemy se libit sama sobe ehehe,at mam par kil navic nebo min vim ze jsem pritazliva.Damy nejlepsi a nejucinejsi lek na hubnuti je sex, ale at to hlavne neni nejakej starej nefunkcni manas ehehe!Ale tady je vas asi spousta vdana ze?To samozrejmne nic proti tomu!Hm a ja jsem uz 14 dni bez meho italskeho milacka,ktereho jsem pustila k vode ffffnuk.Hajzl si me nezaslouzil,tak dostal co chtel,sic nerada,ale udelat jsem to musela ffffnuk.Ale mam policeno na spanela eheheh.No nic krasotinky ja jdu dospat moje nedostatky.Tak pa pa a drzte se.

Vicky (Ne, 4. 2. 2007 - 14:02)

dik za privitani. A s tim nechozenim na zachod to znam taky. Tim ze chodim jednou za tyden a treba o vikendu hodne jim, tak neni problem mit v pondeli o 3-4 kila vice nez v patek. v utery jsem na patecni vaze a zase muzu zacit hubnout...dost zacarovany kruh.

Romita (Ne, 4. 2. 2007 - 13:02)

Ahoj Vicky...taky te vitam.
No holky tak ja mam taky pocit,ze rucicka se vychilila trosku doleva.Tak uvidime,uvidime.Jinam Maliko,doufam,ze jsi se dobre bavila.Ja jsem taky vcera vyrazila a ano taky jsem pila bílé.Asi tak litrik.A vzdycky mi to taky rano pomuze,ale dneska nic,tak nevim.Jo a taky jsem vam vsem chtela dodatecne podekavat za rady jak se po ranu poradne vys...!Jenze ja jsem se s tim tak zzila,ze mi prijde normalni,jit jednou tydne.Jo a co se tyka toho,ze jsem vcera vyrazila,tak uprimne rikam,ze jsem se sama sobe libila a to je co rict.Proste jsem byla vcera hezka.Pro ostatni treba ne,ale ja kdyz se sama sobe libim,tak to je teda co rict.Tak premyslim,ze na te vaze mam mozna min proto,ze jsem asi hodinu v tahu tancila a taky po tom vine.Po alkoholu ja mam vzdycky min.Tak si rikam,jestli bych nemela pit kazdej den:)Tak zatim papa

Inez (Ne, 4. 2. 2007 - 09:02)

Ahoj Vicky, vítej v klubu! Kočky, já se od pátku konečně celkem držím, na měřitelné zhubnutí to ještě nebylo, ale mám pocit, že se ručička nepatrně vychýlila směrem doleva, řekněme 71,998... Ještě si musím pořídit lepší váhostroj, nejlépe digitální, ten můj snad pamatuje Stouny jako začínající kapelu. S Maličiným vínem jsem si vzpomněla na "zácpové" rady - ano, bílé! Nevím, jak vy, ale já když piju bílé, tak druhý den... no lepší jak po guttalaxu! Ale musím ho vypít aspoň půl litru, takže pro jistotu nějaké dobré, aby hlávka nebolela :-)))

Vicky (So, 3. 2. 2007 - 20:02)

ahoj, tak se taky hlasim. soucasny stav...3.2. 97 kg,30 let,172 cm.nejhur bylo v kvetnu 2006 - 112 kg...zacla jsem hubnout v zari a celkem to slo. ted ma problem ze neni cas chodit cvicit, tak jsem se trochu zasekla. 1.4. jsem chtela mit 85, ale to asi nezadari. Mam dohodu s pritelem, ze pokud budu mit 85 on prestane kourit :-).

Malika (So, 3. 2. 2007 - 19:02)

Zdravim vsechny ...., tak ja pak jde hubnuti? Ja jsem zhresila na plne care:( ale zitra to vybeham nebo jeste dnes vytancuji na spanelskym vecirku. Popijim tu bile, abych se trochen rozveselila a za krasu ceskych zen to tam pekne roztocim ehehe. Holky ja mazu, nejakej ten make-up, ucisnout vlasky, vzit nej obleceni, pac spanele budou jen zirat jaka krasa je v ceskych zenach ehehe.Tak pak pisnu jak jsem tam dopadla. Preji pekny vikend.

kasie (Pá, 2. 2. 2007 - 11:02)

Tak vás zdravím dámy a přeji všem vytrvalkyním hezký den. Katko já již několik let chodím jednou týdně cvičit powerjogu. Je to podobné cvičení a je dost účinné. Nemusíš se vůbec stydět se mnou do cvičení chodí ženy od puberťaček po důchodkyně a i muži. Cvičíš jenom v rozsahu jaký můžeš, aby tě nic nebolelo. Já mám teď za cíl shodit sice málo, ale váhu 72,5kg mám již několik let je to taková stálá váha - proto se to bude těžko shazovat / musí to jít /. Zatím pa a držte se

katka (Pá, 2. 2. 2007 - 11:02)

šly byste některá se mnou zkusit bikram jógu? nebo snad už chodíte? určitě bych to chtěla zkusit, aspoň jednou, ale samotná se docela stydím :-) www.bikramyoga.cz

Reklama

Přidat komentář