Reklama

Jsem těhotná?

Aleno, (Čt, 15. 12. 2011 - 20:12)

proč se BOJÍŠ že jsi otěhotněla? Mateřství je přeci to nejkrásnější, co může ženu potkat! O interrupci ani neuvažuj, přece bys nenechala zabít vlastní dítě!

Zdeněk2 (Čt, 15. 12. 2011 - 20:12)

Pravděpodobnost otěhotnění závisí na tom, jak ses chránila a jestli to partner pustil do Tebe. Pokud uvažuješ o potratu, potom si test zopakuj po několika dnech a použij jinou značku, abys nepromeškala možnost miniinterrupce.

alena (Čt, 15. 12. 2011 - 19:12)

v měsíci listopad 6.11. mi začala menstruace a od te doby jsem ji nedostala. spočitala jsem si moji ovulaci a tu jsem mela 27,28,29,30 a 27.11 jsem prave mela pohlavni styk.Pravě se bojim že jsem otehotnela i kdyz jsem si dnes delala tehotensky test a vysel mi negativní myslite že jsem gravidní děkuji za odpověd

Brouku (Pá, 28. 10. 2011 - 20:10)

tys nedostala krámy 3 měsíce a řešíš to až teď? Nedělala sis test, nebylas na gynekologii? Chudák tvý dítě.

Markéta H (Pá, 28. 10. 2011 - 18:10)

Dobrý den!
Chtěla bych se...Milá m5m, opravdu to nepovídá těhotenství. Zkusila jsi těhotenský test? Kdyby cokoli, jsem k dispozici na výše uvedeném mailu.

;-) (Pá, 28. 10. 2011 - 17:10)

Můžeš. Zajdi si na gyndu. Nečekaně těhotným ženám radí a pomáhá zdejší diskutérka paní Markéta, neboj se jí napsat na mail [email protected]

m5m (Pá, 28. 10. 2011 - 17:10)

Dobrý den!
Chtěla bych se zeptat, zda můžu být těhotná, i když skoro nic necítím. Před dvema měsíci jsme s přítelem měli pohlavní styk, nedokončili jsme to ve mě, přesto mám strach. Menstruaci jsem nedostala už třetí měsíc a bolí mě prsa. Prosím o radu...

Markéta H (Út, 9. 8. 2011 - 21:08)

Dobrý den, mám taky jeden...Ta pravděpodobnost je malá, ale určitá šance tu je... Menstruace se nemusí dostavit když má žena psychicky náročné období i několik měsíců. Sama jsem měla jednou téměř tříměsíční pauzu...
Tak hlavně pohodu a můžeš si udělat těhotenský test (v každé lékárně, mívají i v drogeriích, v Tescu jsem ho taky viděla.
Můžeš napsat na mail [email protected]

. (Čt, 4. 8. 2011 - 21:08)

Dobrý den, mám dotaz. Už...Aničko, možná tvoje tělo jen nesnese nepřetržité užívání antikoncepce... Udělej si těhotenský test, nebo si zajdi na gyndu.

radal.l (Čt, 4. 8. 2011 - 21:08)

Dobrý den, mám taky jeden dotaz..před skoro měsícem jsme měli s přítelem nechráněný sex.Bylo to v den začátku menstruace..tak cca3 hodiny po jsem začala normálně menstruovat 4 dny.Nyní mám mít menstruaci a nic:( sice je zpoždění teprve den ale i tak mám strach.Mohla bych být těhotná ?Děkuju za radu:)

Ivka (Čt, 4. 8. 2011 - 10:08)

Neřekla bych, že je pravděpodobné, že jsi těhotná. Nejlíp uděláš, když si skočíš na gyndu.

Anča (Čt, 4. 8. 2011 - 09:08)

Dobrý den, mám dotaz. Už přes týden se cítím jinak než obvykle. Mám zvýšenou teplotu, trápí mě plynatost, bolesti prsou, neustále chodím na malou a někdy mám taky potřebu třeba až 3x za den na velkou, o průjem se ale nejedná. Nejprve jsem si myslela, že jsem jen nastydla, ale po prohlášení mého přítele, že se mu zdá, že mámm větší prsa mě napadlo jestli bych nemohla být těhotná? Již dva roky užívám antikoncepci a to pečlivě, nestalo se mi, že bych někdy zapomněla. Problém je v tom, že minulý měsíc jsem si neudělala pauzu a brala prášky dál (platíčko spotřebuju až příští týden) takže jsem nemenstruovala a teď mám pochyby. Test jsem si dělala před 2 dny a vyšel negativní. Co si o tom myslíte? Mám si za pár dní udělat pro jistotu další test? Nebo počkat do další menstruace?

Markéta H (St, 3. 8. 2011 - 20:08)

mám opravdu problém.....Běž na gynekologii a řekni, že je možné, že jsi těhotná a že máš tento problém s vaječníkama. Lékaři nejen lekají, ale i léčí. Já byla nemocná v prvním měsíci a holčička je zdravá, jen je třeba to říct, aby napsali nebo poradili něco co neublíží. Neboj se! a kdyžtak napiš

terulinka (St, 3. 8. 2011 - 17:08)

mám opravdu problém.. před 14 dny mě začali bolet vaječníky...V tu dobu jsem měla nechráněný sex..Bojím se že jsem těhotná.Ted newím jak jít na gyndu protože je jasné že když tam půjdu vyřešit ty vaječníky je možné že mi předepíší antibiotika na zánět ale co když sem v tom?Na těhotenský test je brzo, menstruace daleko a vaječníky bolí a já rozhodně nechci nic zanedbat =(

Markéta H (Po, 18. 7. 2011 - 20:07)

Dobrý den , mám dotaz ... S...Může to být s minimální pravděpodobností těhotenství - žádná antikoncece není 100%. Pokud máš velký strach, můžou ty příznaky opravdu pocházet pouze z psychiky a pozor dokonce se ti může opozdit i menses, když si na nervy. S potraty já osobně nesouhlasím a ty jsi ještě moc mladá. Muži si navíc holky, která jde tak snadno na věc moc neváží. Sex by měl být pro tebe něčím intimním s někým, kdo ti dává skutečnou jistotu, že se o tebe postará v zájmu tvého dobra. Tedy ne přítel, který tě okamžitě opustí nebo po tobě chce, abys dítě potratila. Kdybys chtěla popovídat, napiš mi na mail [email protected]

Zdeněk2 (Po, 18. 7. 2011 - 11:07)

Jestliže měl přítel kondom oblečený po celou dobu, co jste byli spolu a neroztrhl se ani nesvlékl, tak nemůžeš být těhotná. Pustil to do punčošky a přes gumu se do Tebe nic dostat nemohlo. Strach mít nemusíš a radost z milování si můžeš užívat naplno. Horší by to bylo, kdyby se kondom roztrhl, ale v takovém případě bys použila Postinor a kdyby ani ten nepomohl, zachránil by Tě potrat.

Katka (Po, 18. 7. 2011 - 10:07)

Dobrý den , mám dotaz ... S přítelem jsme se milovali s prezervativem. Vše proběhlo v pořádku ! Ale vzhledem k tomu , že mi je 16 . Bojím se , že jsem těhotná . Mám chuťe , zvracím a bolí mě břicho . Jsem týden před menstruací . Myslíte , že je to jen sugesce , že se nemám ničeho bát . Jsem jak na trní ! ... ( Prezervativ nepraskl nic , ale přitel se do mě udělal "do kondomu" ). Jinak spermie proniknout nemohli. Nic jiného mi nezbývá než jen čekat na MC.

Markéta H (Ne, 10. 7. 2011 - 16:07)

Markéto, rozumím vám. Jen...S potraty nesouhlasím od dětství, k víře jsem přišla až v dospělosti - to není jen věcí víry.
Víra - Bůh mi pomáhá v boji a v konkrétní pomoci konkrétnímu člověku.

Ivka (Čt, 7. 7. 2011 - 17:07)

Pokud to byl fakt první den menstruace, tak minimální.

Ivka (Čt, 7. 7. 2011 - 17:07)

Markéto, rozumím vám. Jen je vaše přesvědčení prostě v naší společnosti méně obvyklé a myslím, že se slušné říct, co vás k vašim názorům vede (víra).

Reklama

Přidat komentář