Reklama

Malá prsa

Glen (Čt, 14. 12. 2006 - 23:12)

Proč se xxcd stále vyhýbáš vysvětlit co jsi myslel tím, co ani Lucie nedovedla pochopit, stále se tomu vyhýbáš a jen mlžíš, taky by mě to zajímalo.
Skoro to vypadá, že nevíš co na to povědět, napsal jsi kravinu a teď nevíš jak z toho, tak to není hezké :(
Ale, že jsi to tomu Janíkovi, ale nandal, ti povím, to ti asi zase stouplo sebevědomí,uáááá...
Jsi třída, jen co je pravda..
Asi to také nemáš moc jednoduché, viď?

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 23:12)

Díky Gypsíku !!! :) Hej, vystihl jsi to s tím posledním slovem :)

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 23:12)

Oki Janíku, tedy můj poslední příspěvek Tobě ... (Slíbil jsi, že už totiž nebudeš reagovat a já to také slíbím, ale ještě mám jeden tedy možnost přidat, než něco slíbím) ... Já Lucce nezapomněl popřát, moc dobře vím, že bylo Lucinky ... Mám 2 sestřenice ... Jen nepřeji každému k svátku, s kým se tady setkám, tím nechci říci, že ale Lucince nepřeji úspěch a zdraví v jejím hezkém vztahu. Jinak vyčítat jsi mi to vážně nemusel, že já něco neudělal ... Bylo to trapné ... Jinak umím uznat, že jsem se sekl když se tak stane, to je lidské ... Ze začátku jsi byl takový milý Janíček, ale teď mi to spíš připomíná slizkost a určité podlézání, co se tady objevila Lucinka a celkově v poslední době. Že jsi starší je hezké, že nejsi inteligentní mě mrzí (sám jsi to řekl), ale v jistých věcech máš ten život alespoň o něco snažší :) ... Možná i to, že jsi starší a já asi tak mladý vzhledem k Tobě, tak Tě žere, že mám takové své názory a troufnu si říci, že i hodně zkušeností ... (přitom vím, že to je ale stále málo, protože člověk neví, co ho překvapí) ... To, že dokážeš pochopit, co mají ženy rády je hezké, abys ale stihl ještě pochopit, co Tvá manželka má/bude mít ráda :-)) Jinak povyšuješ se tady dostatečně ... Můj pevný postoj a přístup možná může vypadat sebevědomě, ale to není můj cíl a to, že si pak myslíš, že já jsem "někdo" je Tvůj pocit (plynoucí možná z Tvých nedostatků), který jsem se ale nesnažil vyvolat záměrně ... Jinak tedy také slíbím, že to byl směrem k Tobě můj poslední příspěvek, ovšem podmíněný dodržením Tvého slibu. Tak tedy se měj hezky Janíku, nabývej zkušeností úměrně se svým věkem (protože věk = zkušenosti, že ?) a najdi si prima dívku, buď šťastný a ... zkus spíš Ty číst více mezi řádky !!!! (pořád jsi mi to připomínal, ale sám máš problém) ... Ještě mé oblíbené P.S.: Doufám jen, že nemáš komplex ze svého vzrůstu, protože by to byla škoda !!! To myslím vážně ... Věřím, že až také poznáš skutečné štěstí, jako já, tak ještě v určitých věcech změníš názor ... P.S.2.: Zkus jinak jednat trochu férověji a ne slizce ... skutečné ženy si toho dřív, nebo později také všimnou !!! P.S.3.: Někde jsem slyšel, že na velikosti nezáleží ...

Měj se hezky Janíku a doufám, že jako chlap nebudeš mít problém s dodržením slibu !!! :-*

Gypsi (Čt, 14. 12. 2006 - 23:12)

xxcd, nejdříve si omývej přirození vlažnou vodou a teprve potom reaguj.
No a teď máš poslední slovo.

Janík (Čt, 14. 12. 2006 - 22:12)

Ahoj Lucko, vůbec jsem nechtěl brát Tvé jméno zbytečně do úst. Já to jen napsal xxcd...... normální člověk by si řekl, ano je to pravda, promiň, zapomněl jsem Lucko.
Sama jsi si mohla přečíst, co z toho udělal a vůbec se nedivím, že se Ti to pak nelíbilo. Já jsem to myslel úplně normálně, že Ti pošlu přání a netušil jsem, že z toho tady on udělá takový horor.
Všichni normální lidé, si z toho udělali svůj obrázek, není k tomu potřeba nic dodávat.

Víš, pokud jsou lidé, co neumějí uznat, že se spletli a jen to omlouvají, že to ti druzí.... jen mi chtějí uškodit, co pořád proti mě mají.... Tak to o něčem docela svědčí!?
Myslím si, že z toho asi taky sama musíš cítit, že tu není něco v pořádku???
Moc mě mrzí, že se to takhle dostává do jiných dimenzí, to jsem teda vůbec nechtěl, promiň. Moc se Ti omlouvám, pokud si myslíš, že je to moje vina.
Nechtěl jsem si s ním už psát, ale musel jsem zareagovat na ty hlouposti, asi to byla chyba.
Víš, to je právě to co mi vadí, na jeho psaní, není to upřímné, jsou to jen řeči. Tady se to holt snese, ale mě se to prostě nelíbí a jak je vidět, tak se občas také někdo ozve, děkuji.
Lucko, tak se už na nás nezlob, já slibuji, že už na něj nebudu reagovat, ať si píše co chce, OK?
Víš, já jsem o hodně starší než on, nejsem žádnej inteligent, jen normální obyčejnej člověk, přeci jen už mám od života nějakou tu zkušenost, tak dovedu pochopit co máte vy ženy rádi. Nechci se nad Vámi tady povyšovat, není to můj cíl, nemám to zapotřebí a ti co to dělají, si jen potřebují posílit své sebevědomí!!!!
Tak ještě jednou promiň a snad se to tu trochu uklidní a zase se tu bude psát o tématu co je zde. Ahojky a čauky :O)

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 22:12)

Myslím si, že jsem to Janíku už vysvětloval jednou ... Buď pozornější ... :) Nehledej stále jen chyby a všímej si trochu :)

Janík (Čt, 14. 12. 2006 - 22:12)

Ách jo, xxcd, jsi ještě hloupější, než jsem si kdy myslel..... to co jsi tu předvedl je dosti slaboduché......

Tak aspoň zkus vysvětlit, to co jsi tak geniálně naspal, co to má znamenat, opravdu nikdo neví, co to mělo být "přát slovy a přát člověku je rozdíl", zkus to......

Lucie má pravdu, já se s tebou nedudu pořád dohadovat, nemá to cenu, jsi tak strašně někam zahleděný do sebe a do svého nejlepšího já, tak že už nic jiného nevidíš... je úplně zbytečné Ti něco vůbec vysvětlovat.
Asi to tvá silná inteligence nedovolí, žij si v těch svých blábolech...
Měj se hezky a ahoj:-).

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 21:12)

P.S.: Nezměnil jsi Janíku zbaběle přezdívku ? :) (Nedivil bych se)

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 21:12)

Ano ... jsem sobec a hlupák a tedy sám jsi odpověděl na to, proč něco slušný a moudrý chlapec neudělal !!! Co o sobě ještě nevím milý Quendy !? ( Všiml jsem si, SÁM, že nemám smysl pro humor, jako Ty !!! )

quendy (Čt, 14. 12. 2006 - 21:12)

Tak, ale proč jsi to jako slušný a moudrý chlapec neudělal, hned, místo toho sem píšeš přihlouplé příspěvky??????

Nevím, zda pro svou zahleděnost do své inteligence, vůbec vidíš zde vše co vidí ostatní, myslím že né.......Jsi naprostý sobec a hlupák.....Nemáš žádnou sebereflexi...

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 21:12)

Vtipe ... Něco nového by nebylo !? :) Aha, já v prvním řádku neuznal, že jsem mohl ... No asi jsem vážně stylově vedle :)

quendy (Čt, 14. 12. 2006 - 21:12)

xxcd, ptáš se, proč ostatní do tebe rýpou.... Asi jsi úplný cvok a pokrytec, dáváš tu všem své rady a teď nevíš o co jde? :(
Tak to se jdi někam hluboko zahrabat. To co tu teď zase píšeš, jsou úplné hovadiny....pokud znáš Lucku víc, tak jsi jí opravdu mohl popřát, zrovinka zde a ne se jen teď hloupě vykrucovat...Neumíš ani uznat chybu...Co ty jsi vlastně zač??? Prosím udělej něco pro druhé, jdi už pryč a neotravuj!!! Děkuji :o(

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 20:12)

P.S.: Jinak přiznávám, že jsem mohl a měl popřát výslovně k svátku, ale aby ten člověk, co to udělal někomu vyčítal, že on ne, to je trochu trapné a nemístné ... Jak pro něj, tak pro člověka kterému popřál a i já se za něj cítím trochu trapně ...

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 20:12)

Prostě jsem to myslel Lucinko tak, že Ti přeji ne jen k svátku, ale celkově vše krásné v životě od chvilky, co jsem Tě tak trochu víc poznal ... Přeji to Tobě i Tvému příteli, protože k tomu všemu hezky přistupujete ... Však víš, co myslím ... Nebudu mluvit o detailech ... To můžeme zase někdy jinde :) No a jak to teda dopadlo ? Povíš !? :)

Lucie (Čt, 14. 12. 2006 - 18:12)

Janík,xxcd: Kluci,že vás tohle baví...ach jo,škoda mluvit.Proč prostě neuznáte to,že máte každej jinej názor?To je přece normální věc? Vubec se neznáte a říkat o sobě takovýhle věci je přinejmenším hloupé a dětinské.Ale asi,jak je vidět,vás to baví,takže směle dál,nikdo vám to nebere...Už se těším na vaše příspěvky.
A brát si mě tu jak se říká "do huby" o to vážně nestojím.Jako že kdo mně popřál a kdo ne.Nikoho z vás jsem se neprosila,aby mě přál,nestojím o to....buď popřeje,že ten člověk chce nebo ne...ale aby to tu pak předhazoval.Janíkovi každopádně děkuju,udělalo mi to radost:)
A xxcd: tomu "přát slovy a přát člověku je rozdíl" taky nechápu.Ale to je přece jedno ne? Opravdu jsem se nikoho neprosila,aby mně přál....Děkuju.

xxcd (Čt, 14. 12. 2006 - 13:12)

Pokud se mnou lidé jako Vy přestanou ztrácet čas, což Vás vážně brzy napadlo, tak budu rád za obě strany ... Jinak zase a dokola Janíku ... Tím, že jsi poznal tolik žen, že to ani nemůžeš spočítat by ses asi moc chlubit neměl, na mě to moc nepůsobí (mnoho žen = zkušenosti) ... Ale Ty to asi potřebuješ :) ... Jinak neustupuji, ale pokud to všem prospěje, nemám problém přestat s diskusí s Tebou !!! A jiní také nevím, proč zase rýpou :)

Z. (Čt, 14. 12. 2006 - 13:12)

Ji až moc slušný. Toho cédéčka vychová a profackuje ještě praxe a lidé kolem. Momentálně by byl fakt velký životní přepych věnovat mu Tvůj, můj, náš čas. Když se, hlupák, v sobě bude stále zalíbeně hňahňat. Možné po tří, pěti desetiletích mu to dojde. Možná také ne. Zatím to vypadá na levačku. Ať všem.....

Janík (Čt, 14. 12. 2006 - 11:12)

P.S. Nepotřebuji se na Tobě vybíjet, jak tu píšeš a pleteš do toho, že je to kvůli ženám, tak já bych Ti to napsal i na jiné diskusi, přeci to není, že bych Ti musel něco vytýkat kvůli někomu, prostě Tvé názory jsou dost mimo mísu a moc oblíbenej nejsi, tak už to pochop. Není to proti Tobě, ale tvým, někdy až dětinským názorům, přemýšlej :o)))))........

Janík (Čt, 14. 12. 2006 - 11:12)

Tak dobře, xxcd, zareaguji... Nemám z Tebe strach, nevím proč, Ty mě nijak nemůžeš vystrašit :-)...
K tomu P.S. nemáš zase pravdu, já s ženami nemám obecně problém, jak se tu snažíš nastínit, já se s nimi normálě seznamuji a bavím a v pohodě, jediné co je problém a k vůli tomu jsem na ně nezahořkl, je to, že je to o něco složitější najít takovou, aby jsme si rozuměli po všech stránkách a aby to také vyhovovalo oboustraně výškově.
Já z nich nemám vůbec strach a nědělá mi problém ani sex s nimi, tak nevím co to tu plácáš?....
Navíc, mě to nevadí být nějakou dobu sám a v klidu se dívat po okolí, zda se nějaká nenajde, prostě je to v klídku.
Proti Tobě jsem jich už poznal hodně, ani to nejde spočítat, tak, že asi už mám s nimi docela dobré zkušenosti.
To jestli jsem měl nebo neměl zkušenosti do 22let, taky nemám problém, ale aspoň jsem byl na vojně, což ty asi né......

A nevím, proč jsi to tak divně podal, že já přeji Lucce, jen proto, abych ti to mohl vyčítat, nechápu??...ö
To je sama o sobě pěkná blbost, něco tak stupidního naspat, že mi to od Tebe, co by vzdělaného člověka vůbec nemělo vypadnout. Já přeci nemůžu vědět, když Lucce popřeju, což mi přišlo úplně normální a jak je mým zvykem, každému, kdo má svátek popřát, tak by mě ani ve snu nenapadlo, že by už nikdo a ani Ty tady nepopřál, takový věštec tedy nejsem, tak, že zase z Tvé strany ubohost...
Už vůbec nerozumím tomu, "Přát slovy a přát člověku" Co to je zase za blbost?????
Nepřipadáš si nějak divně, tak to by mě zajímalo, jak jsem tedy měl popřát????
Já to ani ústně jinak než slovy a myslím, že to bylo určeno právě člověku, jménem Lucie, neumím?!....
A myslím si, že je normální popřát lidem k jejich významným dnům, to, že Ti to přijde jako záminka, je asi také něco zvláštního u Tebe, i kdybych jí někdy před tím přál něco dobrého, což jí přeji stále, tak bych jí ve významný den popřál specielně proto, že k tomu je určen ten den a člověka to potěší, když si na něj někdo vzpomene, Ty to tak necítíš????
Tak, že jsi úplně vedle a pořád si myslíš jak jsi nejlepší a nejchytřejší, nedovedu si potom představit, až ti bude jako mě, tak to už budeš úplně nesnesitelný.....
Víš je mi Tě docela líto, jsi samolibý, arogantní, namyšlený a rozmazlený fracek :-(.....
S tebou nemá cenu ztrácet čas, musíš mít pořád poslední slovo, ale to je už tvůj problém..., znám spoustu takových mladých studentíků, co si myslí, že spolkly všechnu moudrost světa a jak jsou geniální, ale až si uvědomíš, že toho ještě moc neznáš, tak možná, možná, budeš více přemýšlet a nebudeš vykládat své utkvělé a domělé názory.. Měj se. :o))))

Návštěvník (Čt, 14. 12. 2006 - 11:12)

xxcd-Ty jsi kapitola sama pro sebe.Jsi sice vůl a nějaký zamindrákovaný teoretik,lhář,ale kolik lidí dokážeš vytočit,to zaslouží obdiv.Celkem Ti fandím.Jinak ještě k této diskuzi,mně osobně se malá prsa líbí.

Reklama

Přidat komentář