Reklama

Umělé oplodnění..

Markéta (Út, 13. 5. 2008 - 09:05)

ahoj Aleši, chodím k té samé paní doktorce. Podařilo se mi otěhotnět hned. Ta samá paní doktorka mi jeden UZT řekla, že je vše v pořádku a za 10 dní už byl konec.... Paní doktorka je určitě super, ale jak se to nepovedlo, tak si ji pamatuju takle. Řekla to dost stroze. Prostě konec.

Vůbec žádná lítost, nebo tak něco... Ale pravdou je, že ona je na to určitě zvyklá...
Na holčičku se určitě podívám. Já jsem přibrala po všech hormonocech za dva roky 15kg a nejde to dolů... Ach jo... :O(

Hanka (Po, 12. 5. 2008 - 21:05)

Aleši, máš nádhernou roztomilou holčičku!!! To opravdu povzbudí a za všechny ty nervy a stresy to určitě stálo:-)
Holky,musíme taky vydržet, ono se to povede!!

Ales (Po, 12. 5. 2008 - 21:05)

Eviku, jeste si vzpominam, ze zene krome toho Utrogestanu pichali vzdy injekce Fostimon behem ovulace. Meli pomoci zmohutnet posevni sliznici, aby se vajicko lepe "uchnizdilo". takze jeste jednou drzim palce. Jinak pani MUDr. Koryntovou u Apolinare velmi doporucujeme.

Ales (Po, 12. 5. 2008 - 21:05)

Ahoj zenske, diky za blahoprani k nasi holcicce. Prvni 3 pokusy nam hradila pojistovna (Metal Allianz), ostatni samy ... manzelka celych tech 5 let brala Utrogestan. Pribrala pri tom asi 20 kg, ale hlavne, ze se to povedlo. Chce to vytrvta. POani MUDr. Koryntova, ktera nas celou tu dobu mela na starosti, tak rikala, ze se napr. hormonalni duvody mohou u zeny casem upravit. Tak holy VYDRZTRE!! Pro povzbuzeni posilam okazy na fotky nasi Elisky:
http://www.chaos.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/eliska-ve-skolce

Zuzka (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

Jaruško!!! Jak se daří??!!! Piš!!!Piš!! Piš!!!Myslím na Tebe, ozvi se!!!Všechny jsme tu zvědavé, jak se Ti vede...Tak se ozvi!!

evik (St, 7. 5. 2008 - 16:05)

ahoj holky mam ted na tri mesice leky chci se jen zeptat jestli mate nekdo s temito leky zkusenost je to duphaston trikrat dene jeden a prednison jeden rano diky za odpoved ahojte evik

Markéta (St, 7. 5. 2008 - 09:05)

Aleši, taky chodím k Apolináři. Půjdu tam v září. Blahopřeji k holčičce ;O))). A děkujem, že jsi napsal, chce to prostě jen vydržet. Horší to je s těma penězma. Zdravotní pojišťovny by to měly prostě proplácet dokud se to nepovede... Na kde co se přispívá, ale tohle je snad zájem nás všech, aby se rodily zdravý děti do rodin, kde děti opravdu chtějí!!!

chrusta (Út, 6. 5. 2008 - 22:05)

no Alesi to je docela hruza tech 8 pokusu.to my by jsme ani neabsolvovaly.nemely by jsme na to.ja mam za sebou dva pokusy.treti asi v rijnu.mozna bude ctvrty.ale vic uz ne.ted to zkousime s lecitelem.takovy zoufaly pokus :-) :-(

Ales (Út, 6. 5. 2008 - 21:05)

Ahojky. My jsme se zenou nemohli mit miminko 5 let normalnim zpusobem. Povedlo se to az na 8-my kokus umeleho oplodneni na prazske klinice U Apolinare. Mame ted 2,5 letou krasnou holcicku. Na klinice nam rikali, ze nemusime byt ani manzele, abychom podstoupili umele oplodneni. Staci si proste v nejhorsim pripade kamarada, ktery poskytne sperma. Pravni stav v tom nehraje roli. Drzim vsem palecky.

Zuzka (Út, 6. 5. 2008 - 15:05)

Jaruškoooo!! No to je SUPER HYPER a úplně se mi vedrali do očí slzy radosti!! Kéž by to ještě byli dvojčátka!!
Taky mě to nakopává..Když to někomu vyjde, tak jsem šťastná..Horší jak holky píšou, že byli 3,4,5 a nic..To mě dostává do depek!!
Jaruško ještě jednou moc blahopřeju a piš, piš, jak to všechno pokračuje!! Taky Ti strašněěě zááávidííím!!!! :-)

Markéta (Út, 6. 5. 2008 - 11:05)

Evi, já to nemyslela, jako že zle závidíš!! Jen jsem ti chtěla připomenout, že tu už jednu princeznu máš, ale Jaruška čeká to svoje první, víš?

Chrusto, chápu, jak to myslíš. Ale já si myslím, že když jsem každej psal, jak jde na umělý a pak to nedopadlo, tak to mně ničilo nervy.. A říkala jsem si do háje, tak ono to fakt nejde... Ale když vidím, že se to někomu povedlo, tak si říkám, proč mně by se to nepovedlo???

Takže hlavu vzhůru. Říkaly jste, že je tahle diskuse prokletá!!! A já říkám, že není a že všichni budem mít ty svoje miminka v náručí. Já s Evičkou druhý a třeba Chrusta rovnou dvě najednou... ;O)))!!!

chrusta (Po, 5. 5. 2008 - 17:05)

no me to taky popravde nenakoplo.spis podkoplo.:-(.protoze uplne mega zavidim.ale samozrejme gratuluji a preji at je vse v poradku.

EVIK (Po, 5. 5. 2008 - 16:05)

market samozrejme ze ji to preji ale hold jsem uprimna je bohuzel pravda ze to i zavidim ale nemyslim to fakt nak zle to ani nahodou takova nejsem snad mi rozumis

Markéta (Po, 5. 5. 2008 - 15:05)

ty jo, Jaruš, takle rychle? Kecáš!!! To je super zpráva :O)))))). Strašně strašně a ještě víc blahopřeji a přeji hodně štěstíčka!!!

Evi, nezáviď, dyť už máš jednu princeznu a to druhý příjde co nevidět!!! ;o))

Tak to se mi líbí, jak to pěkně jde!!!

Ty Jaruško, napiš to ještě na Chci miminko, jen ať to pěkně vidí holky i odtamtud... Ono je to správně nakopne.... ;O))!!!

Tak hlavně piš, jak to s tebou vypadá, ju? ;O))

evik (Ne, 4. 5. 2008 - 19:05)

tak blahopreji i kdyz na jednu stranu ti to zavidim tak at vse dopadne dobre hodne stesti

jaruš (Ne, 4. 5. 2008 - 17:05)

holky dlouho jsem tady nebyla,mám novinky.ve středu jsem měla dostat MS,ale nedostavila se,tak jsem nevydržela a pátek si udělala test a byl pozitivní.moc jsem tomu nevěřila,že se to povede hned na poprvé a jen se 2 vajíčky.jsem asi hříčka přírody nebo medicíny?všem držím pěsti.

jaruš (Út, 29. 4. 2008 - 07:04)

ahoj zuzi.zatím vše v pořádku.děkuji.

evik (Pá, 25. 4. 2008 - 21:04)

CHRUSTI MRKNI NA CHCI MIMINKO AHOJ

Zuzka (Pá, 25. 4. 2008 - 10:04)

Ahoj Jaruško..Tak jak to s Tebou vypadá? Je Ti fajn?? Držím palce, pěsti a vůbec všechno co držet jde aby to vyšlo :-).

chrusta (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

ja tebe taky.

Reklama

Přidat komentář